Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, August 3, 2012

Dah 3 hari aku demam..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Masuk harini dah 3 hari aku demam..1st and 2nd day aku boleh tahan dan mampu pergi kerja lagi..masuk hari ni .aku mmg surrender lah..x larat aku nak bangun dan terpaksa amik MC . Akan aku gagahkan juga utk berpuasa penuh harini walaupun terdapat banyak "dugaan" kat dlm rumah aku ni hehe. Doakan aku cepat sembuh yer kengkawan ...


18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

semoga cepat sembuh..

Knor said...

ooo sakit ye..kesian2..

nanti baiklah tu..puasa jgn tak puasa tau...:)

AYuNG said...

take care abg =)

❤Kamsiah❤ said...

posa...jgn tak posa....

Mila Ahmad said...

semoga cepat sembuh abg ;)

ummiross said...

Ummi doakan agar Khairul cepat sembuh dan dapat meneruskan ibadat puasa dengan sempurna.

LydSunshine said...

Laa. Ptut la senyap je blog ni. Tuan dia demam rupanya. Saya doakan abg kerol cepat sembuh. Kalau takleh bangun tu, berbuka je la. Takut nanti mudarat plak.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

syafakallah abg khairul~

diana said...

kalau ada anak2 memang dugaan la bila puasa nih...heheh..
semoga cepat sembuh...

iEdA said...

cuaca x menentu skrg neh..get well soon..

Mia Meymi said...

smoga dmam tu cpat smbuh yer..:)

EruzuLiyana said...

semoga cepat sembuh. amin :)

Pink Diary said...

selamat berpuasa! takpe, teruskan berpose yer. kat UK ni kami pose 18 jam, huhuhu.

abhamz hamaz said...

assalam, semoga cepat sembuh dan jalani ibadah puasa spt biasa...

tirahzairi said...

jgn lpa mkn ubt...rehat bnyk2

Che Rosliza Che mat said...

kesiannya...sekrg musim tak menentu...jgn lupa telan ubat ya..

syiela said...

makan ubat bang... moga cepat sembuh ye

Shaiful Zaidi said...

alhamdulillah dah baik no..