Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, August 28, 2012

Captain America is looking for another ride

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Petang tadi aku singgah jap kat kedai Tom's Sticker @ Bukit Mertajam...lama x jumpak kawan aku si Kelvin ni..tengah2 gebang dia bersuara nk juai kereta modified dia ni . Katanya dlm RM30K..hampa nak tak ? kot2 la teringin nak main autoshow ...:)

Kalau hampa teringin ..kontek la Bro Kelvin ni..facebook kelvin sim
Lupa lak no tepon dia...

Motor yg kanan tu x juai..champion punya tu !





22 comments:

KorN said...

PGR 7776 - hampir smart no plat kete nya...

LydSunshine said...

Ngape dia nak jual? Ada problem ke?

wahida said...

tak lama lagi adalah buyer tu...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. biru (^___^)

Kancil 8349 said...

pergh...mantap...cantik dan terbaik

Azee Hana said...

pergh,,ni kalo saya bawak kete modified ni,,x berkelip orang kampung..hihi

Shaiful Zaidi said...

salam bro...pinjam sat Captain America ni boleh tak?...hehehe

amranaiman said...

ganas sgt .. aku x ske rim die huhu

khairul said...

dia nk jual sebab x nak main show dah

Kazman / Sue said...

ni kalau beli terus boleh joint autoshow dah ni... Tak yah pening2x dah....

Zie said...

30k.. mana nk cekau nih... huhu

Kasih Salina said...

salam lebaran buat Khairul sekeluarga..mak aiii cantiknya kete ni..kete camni semata2 untuk show jer ke atau boleh naik bawa jalan2 jugak..

abhamz hamaz said...

assalam, yg nak berjinak2 dgn auto show bole le tangkap yg ni...

Koding said...

Kapten Amerika yg berasal dari Penang!!!

Jos Revalution said...

bgtau kat kapten,bayar ansur boleh x?..hehehe...

beckhrooy said...

RM30k, dari gambar nampak berbaloi

afzalsukasuki said...

wooo semat bro kapten amerika style!!buatkan aku satu bro uhuk3

Kancil 8349 said...

cantik di dalam kereta nie

amir aizat said...

ini smart!

caliph shuriken said...

kaler biru keta ni lawa laa ^^

O CIKTEDDY said...

giler cool!hoho

tirahzairi said...

biru...