Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, August 11, 2012

Autoshow Merdeka @ The Carnivall Sg Petani

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Setelah berihat dekat sebulan dr sebarang xtvt show..kini tiba lah masanya utk aku kembali sibuk lepas ni. InsyaAllah aku akan anjurkan satu pertandingan autoshow dan audioshow @ The Carnivall Waterpark Sg Petani sempena sambutan Hari Kemerdekaan negara kita yg ke 55 pd Aug 31hb nanti . Kalau korang masih ingat ..aku pernah buat buat event yg sama kt sini pada bulan Mac yg lalu. click here kalau nk tengok past event .
Kali ini seperti biasa aku dapat sokongan penuh dr pihak Club Cinta Sayang Golf & Resort utk menjayakan event ini nanti . Kepada peminat atau peserta yg berminat nak join boleh la terus hubungi aku utk details info Khairul 0195712256 .Berikut adalah tentative programs serta categories yg akan dipertandingkan .

Aug 31st ( Friday )
10 am - Pendaftaran peserta bermula
12.30pm - 2.30pm lunch break dan Friday Prayer.
3pm - Pendaftaran tamat.
Ucapan aluan oleh MD Cinta Sayang Golf n Resort
Ucapan pleh President GM Event Management (aku sendiri ler... )
Nyanyian lagu Negaraku oleh semua hadirin yg hadir
4pm - pemarkahan bermula
6pm - Pemarkahan tamat.
6.30 - 7pm- Upacara penyampaian hadiah dan majlis tamat .

Autoshow Categories
Proton standard modified
Open standard modified
Open extreme modified
Perodua standard modified
Perodua extreme modified
MIRA looks
GT looks
Compact VIP style
Open VIP style

Audioshow categories
2 woofer SQ / SPL
4 woofer SQ / SPL
Open woofer ( EXCEPT VAN )

Aku juga menyediakan 5 trophies utk club2 kereta yg mempunyai penyertaan teramai



22 comments:

Shaiful Zaidi said...

salam bro...mai S.P lg, bagus2...
itu tandanya show yg lepas berjaya...

abhamz hamaz said...

assalam, best tu, sambil sambut merdeka dan cuti umum bolehlah cuci mata tengok kete2 yg gempak...

syiela said...

yg hr tu tak sempat nak g tgk... yg ni InsyaAllah kalau kembaq sihat blh jengah :)

ummiross said...

Sambut merdeka tu!, tahniah..

Beckhrooy said...

Good luck dgn autoshow tu heh

azizah :) said...

wah3x..time ni la nak tgk show kereta yg gempak2 kan..xprnah egi tgk camni pon..huhuu

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! seronoknya...sempena sambut merdeka tue tahniah..

~Beb~ said...

semakin active skrg bro..

selamat hari raya!

caliph shuriken said...

wahh, kira event raya merdeka ni ^^

Zie said...

bestkan... mesti ramai yg masuk.. tak pernh dok masuk apa, kompom tk menang... huhu
tah niah semoga berjalan lancar

Edy Fee said...

puasa2 pon busy auto show.hehe all the best

tirahzairi said...

kompem meriahh....bila lah tirah bleh tgk dpn mata...hehe

Hans said...

wah
terbaik la bro
seronoknya kalau dapat join

Titisan Hujan said...

whoaaa...bestnye abg khairul.
teringin nk p tgk otoshow cenggini

Kancil 8349 said...

terbaik...good luck

dwaty said...

busynya abang... lepas raya dah ada program

My Life's Journey said...

wahhh lepas raya ada lagi event abang ni .. cayalah bang khairul (^_^)

time raya ni kena rehat sepuas puasnya abang ni ..pas tu ada projek .. good luck bang khairul

khaifaiz said...

best main sound system ni

Kasih Salina said...

salam ramadhan dan salam kenal..best juga ye pi event camni..teringin juga nak pi kalo berkesempatan..belum pernah lagi tengok autoshow camni..

LydSunshine said...

YB Khairul kita ni terus ada projek lepas bulan ramadhan. Pro aktif la bang.

Fadzli Amir said...

Hang memnag hebat la Bro..!!

L said...

dekat sgt ngn rumah sewa L.. haha sebelah water carnival je. heh

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/08/6-nikmat.html