Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, July 7, 2012

Site utk show esok

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Terlebih dahulu aku nk ucapkan bebanyak terima kaseh pd kwn2 yg sudi singgah blog aku yg x seberapa ni .Aku mintak maaf sebab x dapat nak ziarah hampa buat masa la ni sebab sibuk sgt dgn urusan sana sini .

Esok bermula lah Autoshow Karnival Jelajah Sihat di Politeknik Seberang Perai ..dimana ianya merupakan show aku yg terakhir sebelum kita menyambut Ramadhan x lama lagi ...aku baru ja balik dr buat tinjauan kat tapak show tu tadi..harap2 semua nya berjalan lancar esok ..Aminnnnnnnn


9 comments:

abhamz hamaz said...

assalam, semoga berjaya hendaknya...

babycomel said...

semoga semuanya berjalan lancar spt yg dirancang ;)

KorN said...

nanti boleh update gmbr autoshow tu

Picoz Shupalula. said...

amin. semoga dipermudah.

Edy Fee said...

besarnye tapak..all the best

Knor said...

ye, selamat berjaya..

Cik tikah said...

all the best abg :)

Che Rosliza Che mat said...

Amin semoga berjaya dengan jayanya...

Afzainizam said...

Segala persiapan telah dibuat.... lepas ni diharap semua OK OK belaka....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair bumper kemek kedalam