Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, July 23, 2012

Next show....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Semalam aku ke Bandar Universiti dekat Bandar Seri Iskandar ( Perak ) .ada meeting pd pukul 3 ptg . Meeting ni pasal nak buat event autoshow pada bulan Sept nanti . Buat masa la aku x nak cerita lagi apa event tu..tapi InsyaAllah ...mmg best ! .
Dah lama benar aku x mai Bandar Seri Iskandar ni ..last sekali aku p masa aku masuk Autoshow Univ. Teknologi Petronas pd 2007 dulu . Tak sia2 mai jauh dr Penang...aku menang autoshow pd waktu tu .



Tempat cadangan untuk Autoshow ...

19 comments:

Adylia Qarissa said...

good luck abg :)

tirahzairi said...

selamat berpuasa abg khairul...dan family

abhamz hamaz said...

assalam, bulan 8 pun belum dah ada show utk sept...hebat..hebat...tahniah bro!!!

KorN said...

ke perak lah nampak gaya nya lepas ni

Hunny Kitty said...

wahhhhhhhhhhhh....nak pegi tak leh..suh hubby bawakkan kereta la jawapnyer

Kancil 8349 said...

good luck...semoga show bro lebih terbaik

kiwi said...

wahhh bulan puasa pon active..hehe..all the best to you and selamat mengerjakan ibadah puasa ^^

Zie said...

en suami ni sukalh ni, suka tgk jelh, dekat autocity dia dok pi jugak..hehe.. wah mesti meriah nanti kan..

Knor said...

dah pernah sampai dah...selamat berjaya ye...

dwaty said...

REZEKI BULAN RAMADHAN...

syiela said...

tahniah.. masyuk!!
selamat menjalani ibadah puasa buat abang khairul sekeluarga

Che Rosliza Che mat said...

Gud Luck bro...

caliph shuriken said...

gud luck bro.. smoga event ni sukses nanti ^^

Edy Fee said...

perghh sampai ke UTP lak..gempak..tahniah2

Cik tikah said...

EH... U cik tikah la :)

Cik Yuyu said...

show ajee kn. xkire maseee. :)

Koding said...

Puasa-puasa jugak...
Show tetap diteruskan..
Syabas,,

khaifaiz said...

owh ada kenangan terindah rupanya

LydSunshine said...

Tahun 2007 join autoshow je. Skrg dia plak dah siap anjurkan autoshow. Kekeke.