Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, July 28, 2012

MACE audio competition..Kulim Heat

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Petang tadi aku ke Giant Kulim untuk tengok pertandingan car audio system anjuran MACE . Acara ni berlangsung selama 2 hari dan akan berakhir pd esok . Event harini hanya untuk kategory SQ , manakala esok nya pulak untuk kategory SPL . Buat rakan2 yg berada di sekitar Kulim..jom arr sekali sekala layan dentuman audio dr kereta peserta esok, biaq luruh taik2 telinga tuh !


sapa amik gambaq aku kot belakang nie...









20 comments:

Koding said...

Untuk peminat audio kereta yang berdentum-dentam...

sedutzone said...

pergghhh... memang menarik.... nice...

abhamz hamaz said...

assalam, mmg selesa nampaknya...siap ada khemah

Che Rosliza Che mat said...

wow!! sound kereta cantiknya...

syiela said...

canggih la yg last sekali tu... wah banyak event sekarang no

Shaiful Zaidi said...

Apadia SQ dan SPL?

skyinfinity said...

wah khairun mcm best sorry x dapat join jauh la perak hehehehe

khairul said...

Shaiful..SQ tu bermaksud Sound Quality manakala SPL adalah Sound Pressure Level

Edy Fee said...

sampai kulim lak.sempoi

Kak yon said...

ini minat orang lelaki,orang perempuan minat pinggan mangkok ler..

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

gila la unser tu!

KorN said...

tiba2 terfikir kereta pemilik blog gilamodified ni cemana la agaknya kan... buat la entry spesel mr kerol.. hehe

khairul said...

Korn..malu la ..keta tak lawa ...

Kancil 8349 said...

wah...gambar terakhir tu yang cantik...

Zie said...

emm betul tu bikin luruh taik telinga kalau dengar ni.. huhu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah (^__^)

Adylia Qarissa said...

bulan posa..huhuuu..orang yang 'tahan' boleh la p sana hihii

wahida said...

gempak!!

iEdA said...

mantop audio kete 2...kalo buka lagu kuat2 neh, kompom besh..hehe

Fadzli Amir said...

Salam Bro Khairul...
Lama sungguh aku tak singgah, sedangkan dekat je rumah...hehehe....lama tak aktif, ni nak aktif balik...hehehe