Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, July 15, 2012

Glamer lagik !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Show aku kat Queensbay semalam x jadi ..last min mamat tu mintak cancel ...dah x dak baget ..cakap la awai2..jgn dok menyusahkan aku ! OK stop..aku meluat nak cerita lebih lanjut ttg hal ni 


Aku baru ja beli latest ICE MAG magazine pagi tadi ( VOL 23 )..kali ni autoshow hari belia peringkat negeri Perak yg berlangsung pd May 13th yg lalu  di UPSI Tanjung Malim telah published dlm edisi kali ni .Meh tengok...









34 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

banyak kali dah masok magazine ek.. tahniah2! keep it up ek bang! :D

syiela said...

glamer lg abg.. ngalahkan retis ni asyik masuk majalah je

Adylia Qarissa said...

sabar..jangan marah abg..mungkin dia dah usaha nak buat event tu tapi tak terdaya...ermmm...

abg. cantik aweks tu..cekci ;p

faizah husna said...

waa~untglaa muka msok magazine...congrats2!...

keep it up.. :)

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya masuk magazine...memang glamour..

Knor said...

mengalahkan retis pulak ye...

glamer benda2 mcm ni ok lagi lah..jgn jadi cover dgn minah seksi tu dah le..ye marah kakak kat rumah tu..heheh

caliph shuriken said...

smoga trus sukses bro ^^

abhamz hamaz said...

assalam, semua event dpt liputan massa...tahniah!!!

Ezna said...

adakah itu anda? ehem ehem

Cik Yuyu said...

peh. nk join glemer. kehkeh

ieda said...

wahhhhhhhh best !
tapi sayang saya x pernah beli magazine nie huhuhu ;)

Dunia Baru said...

tahniah ...

glemer demo bohhh

.: iEyLa :. said...

fuiyooo..makin glemer abg gua sorang nih..hiks..

KorN said...

uhh.. kemain tergoda aku dengan kaver page tu.. ahahaha...

tahniah bro... sukses slaloo

LydSunshine said...

Marah nampaknya bro? Heheh.. Nasib baik masuk magazine lagi skali. Hilang skit marah kan?

kiwi said...

wah masuk magazine lagi la..nak sign..hehe ^____^

eenie minniey said...

waaa pemes la dye..semesia knl dah :D

Kazman / Sue said...

kalau masuk paper memang hang dah fames macam artis la .....

jangan tensen2x dgn queensbay tu... asam garam semua tu...

Edy Fee said...

perghh majlah lain lak..femes2..tahniah

Shaiful Zaidi said...

macam selebriti hang, la ni...

Kancil 8349 said...

tahniah...terbaik bro

Hunny Kitty said...

dasat la nak kene mintak sain nih

Botak said...

pergh., glamour abis cover page mag tu., hahaha..

My Life's Journey said...

Lama dah tak jenguk abang ... jgn sedih tau .. yang penting sekali abang semakin berjaya ..dan paling best selalu masuk majalah .. seronok tau!!! abang khairul bolehhhhh !!! yayyyy

tirahzairi said...

ewahhh..meriah....

Belalang hijau Perisik said...

bro mmg glemer pun... nanti klu jumpa nak minta sain kat dada lah...boleh? XD

Norgadis Labuan said...

Selalu masuk magazine ni, lama2 masuk tv pula...

shark said...

tudiaaaa hebat no bos kitaaa..
cayalahh ;)

wahida said...

mmg glamer la ko ni bro...tumpang hepi...

dwaty said...

glamer2... pewitttt

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. abang khairul dah jadi retis.. selalu masuk majalah ni.. tahniah2 (^___^) moga terus maju jaya, insyaALLAH

~Beb~ said...

uish asalam bro, makin maju nampak nye. lame tak on9 la bro. skrg ni bru free sket.. smoga more success ye?

My Life's Journey said...

Selamat pagi bang ..

umi dalam kesempatan ni nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada abang seisi keluarga ..

Moga ramdhan tahun ini memberi kita seribu keberkatan dan rahmat dari NYA .Amin2

Kancil 8349 said...

pergh...tatu perempuan tu