Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, July 1, 2012

Big meeting...

Assalamualaikum dan salam sejaahtera buat rakan2 sekelian ...

Jadual aku harini sibuk sangat..awal2 pagi dh kena pegi office..tengahari balik rumah makan solat..kena pegi attend meeting dgn main sponsor aku iaitu Hyrax Oil @ Bandar Perda . Meeting ni telah dihadiri oleh semua Northern Region managers , main topic adalah perbincangan utk mengadakan product launching serta menjalankan program autoshow di beberapa buah state tak lama lagi ( maybe lepas raya kot ), antara states yg telah dipilh adalah Kelantan,Terengganu,Perak,NS dan Melaka .Berasap lah aku lepas ni..nampak gaya aku nk kena berenti kerja lah hehe



18 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

fuhhh.. mmg ektip betol gilamodified ni... heheh, meeting besar2 lagik :p

Mane yang sesuia ek untuk Cik Bunga??

caliph shuriken said...

steady laa bro, smakin jauh event2 ni, huh...

Abhamz said...

assalam, tq krn turut memilih Perak...kena pakai pembantu, baru ringan sikit tugas

Adylia Qarissa said...

alaaa kat kelantan? kat putrajaya tak buat ke abg?

Shaiful Zaidi said...

salam bro....nampak mcm nak jelajah Malaysia lepas ni.

Edy Fee said...

perghh smp nak benti keje..biar btul

Angel Beats aka Mira Classic said...

rezeki aidilfitri.....

Afzainizam said...

EEEMMMM Lepas raya lagi banyak projek yang dapat merata negeri nampaknya.....

tapi rasanya jangan lah sampai nak berenti kerja... sayang wooo..

GM manemgment boleh teruskan servis..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan lampu daylight

Che Rosliza Che mat said...

Wah!!! meeting besar nampak...Terengganu ada jugak hihihi

syiela said...

alhamdulillah.. makin bertambah rezeki

tang benti keja tu nanti kot :)

Cik tikah said...

moga rezki berlimpah ruah lagi selepas ni yer abg :)

ieda said...

alhamdulillahh ..
rezeki ... ke pahang x der ke ?? ;)

kiwi said...

wahh kat terengganu pon ade..hihi..tapi kiwi entah balik ke tak masa tu..haishh ^__^

ummiross said...

Wow!!, makin hebat ni, semoga terus sukses!

Jos Revalution said...

meeting besar mesti besar juga manfaatnya bro... :)

Koding said...

Selamat Berehat di Bulan Ramadhan...

Kazman / Sue said...

seronok aku tgk kat FB gambar hang yg buzy tu... semoga semua berjalan lancar...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

mantopla abg khairul (^___^)