Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, July 26, 2012

Bagi la "chan" isteri aku pulak ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Majalah Karhifi terbaru ( Edisi 33 ) dah sampai kat rumah aku pagi tadi ...edisi kali ini memaparkan Autoshow Penang Bike Week yg aku organized pd June yg lalu . Macam biasa ...kelibat aku terselit gak lam majalah tu ...dan yg paling best...isteri aku pon ada jugak.
Bagi "chan" la kan ..asyik2 muka aku jer yang keluaq...

Ishh..awat sejak kebelakangan ni aku dok mimpi Toyota Wish lak ni ...kacau2....







20 comments:

Angel Beats aka Mira Classic said...

wow.... glemer youuu....

azizah :) said...

peh bestlah.. masuk majalah tu...

O CIKTEDDY said...

pewit! untunglah jadi bini retis..huhu

ahsfantasy24 said...

hheee..best!
wife sentiasa ada dlm jiwa wlau takde dlam mjalah kan (:

Zie said...

isteri pun tmpang glamer, mesti lagi suka...
suka3

AYuNG said...

mintak sain akak pulak la pasnih..hehe =)

Kancil 8349 said...

terbaik bro,.,insya Allah nanti ada rezeki untuk dia juga

Knor said...

yelah bglah isterinya pulak..

wah2 hebat ye!

nanie said...

ehem!!!! ehem!! ehem!!! ada bau keta baru ka hehehe!!! ok la tu sama2 glamer x aci la glamer sorang2... :)

Kancil 8349 said...

bilalah agaknya Kancil dapat masuk dalam majalah nie

LydSunshine said...

Wife abg khairul yg mana? Yang depan motrsikal berkuasa besar tu ke?

abhamz hamaz said...

assalam, sama2 dah terkenal,,,,

khaifaiz said...

lepas ni bg can kat anak2 plak... hehehe

Adylia Qarissa said...

eh akak..nampak sipi2 pon ok lah tu..sampaikan salam dkna kat akak yea

abg..akak yang kete pink tu dah bersalin ke? :)

afzalsukasuki said...

perghh ni lagi retis muka kat dalam majalah2 hahaha :D

Ym.Bundle said...

glamer la akak kite tu..bagi chan bro..hehe..

Edy Fee said...

haha ok la tu.beli la sbijik wish

khairul said...

Dkna - akak tu blom bersalin lagi..dh masuk blog dia?


Lyd..ya ..wife sy yg dpan geng moto tu

shark said...

ape lg bang, angkat arr sebijik..
jiran saya pun baru gak angkat wish reconn tapi new design la :)

❤Kamsiah❤ said...

tahniah bro...tempat pertama tu