Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, July 8, 2012

Autoshow Karnival Jelajah Sihat @ Politeknik Seberang Perai july 7

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Alhamdulillah show aku semalam selesai dgn berjaya sekali . Terima kaseh pada semua peserta2 autoshow , my sponsors dan tak lupa pd Mazwan Canopy dan Pejabat Kesihatan Seberang Perai Tengah kerana sudi memberi sokongan pd aku dlm menjayakan acara tersebut semalam . Aku dh letih ...ni lah show aku yg terakhir...byk lagi projek menanti aku selepas raya nanti ...buat Dkna ..abg mintak maaf x dapat buat show off  kt "Restoran Gelas Besar" semalam sebab semua peserta dh letih sangat ..InsyaAllah maybe sabtu ni kot ..


x sangka ...dh besar anak dara ayah nie...




Bersama Big Boss Mazwan Canopy..En Wan...TQ Tuan !



















20 comments:

KorN said...

nampak nya lepas ni dah kurang la ang updated pesal autoshow sebab da bis event sampai raye kannn

ZWAN SABRI said...

Smartlah keta merah yang gambaq ke-3 tuu.. ;)

Adylia Qarissa said...

laaaaaaaa tak perlu mintak maaf abg. huhuuuuu.
meriah la event nie.

ummiross said...

Comelnya anak dara@body guard ayah tu...hehe.

abhamz hamaz said...

assalam, sambutan semakin hangat...

M@W@R Q@SeH said...

penat pn berbaloi :)

ehhh dh besar anak ye, ayahnya nmpk muda...hehee senyum smp telinga la tu :p

khairul said...

bro korn...lepas raya lgi byk event dok tunggu...penat2

Che Rosliza Che mat said...

comel anak dara ayah hihihi

Hunny Kitty said...

congrats to all

Ckin Kembaq said...

murah rezeki betul kan.. ^_^

My Life's Journey said...

pas raya banyak event ..mesti bang khairul tak menang tangan ..

tapi time bulan puasa n raya nanti ..abang rehat betul2 tau ..pas ni makinj banyak projek abang ..piwetttt!!! chayokkkkkkkkk chayokkkkkkk ..

syiela said...

alhamdulillah sambutan hangat... tak menang tangan la nanti

Cik tikah said...

siap ada ultraman lagi. hahaha

Shaiful Zaidi said...

ultraman pun ada jugak...hehehe

tirahzairi said...

best la anak ayah bleh ikut...hihihi

Teenager Housemaid said...

sorry abg khairul lama xdtg jenguk cni..:)

Afzainizam said...

EEEMMM Last show nak puasa... lepas ni leh rehat...

tertarik ngan para sponser ko.... siap canopy pon sponser... hebatttt pada mereka yang bersama menjayakan acara tersebut....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair bumper kemek kedalam

NURULHANIF said...

comel anak ayah.. :)

Edy Fee said...

oerghhh bayak giler speaker.hahaha giler meletup sekali pasang..pekak

dwaty said...

lawonya si MERAH tu... pic no3... kalau dapat bergambar kenangan pun jadilah...