Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, July 13, 2012

Aku ingat dah habis...ada lagi rupanya ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku baru ja balik dr Queensbay Penang lepas meeting ngan seseorang kat sini...bukan ngan awek wei...meeting pasal nk buat show sabtu ni .Tu la aku ingat show Politeknik baru2 ni adalah yg terakhir sebelum posa..rupa2nya last minit tadi ada kawan suruh aku organize mini autoshow kat tempat dia di Queensbay ( The Queens..belakang Happy Mart ) sabtu ni .
Aku tidak lah meletakkan sebarang harapan tinggi atau dpt menerima sambutan hebat dr para peserta semua ..al maklum lah ..show last minit ni..takot ramai yg x leh datang...apa pon aku cuba lah buat yg terbaek nanti ...


Tapak pertandingan nanti 

8 comments:

Adylia Qarissa said...

hari tu dkna singgah jejalan kat Queensbay sebelum jumpa abg ;p

Knor said...

semoga berjaya

Cik tikah said...

all the best bang!

Shaiful Zaidi said...

rezeki menjelang Ramadan ni..

Che Rosliza Che mat said...

Good luck ya..

abhamz hamaz said...

assalam, rezeki jgn ditolak...sambil org nak gi pasar ramadan blh cuci mata tgk kete2 yg gempaq...

AYuNG said...

rezeki menjelang ramadhan =)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lama xmai jenguk sini... bz kalah pulak abang khairul kiter.. aduiyai (^___^) salam ramadhan ye abang