Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 16, 2012

Vios VIP

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Dah dekat seminggu aku demam..batuk dan harini selsema la pulak ...maybe cuaca sekarang yg x berapa nk elok kot . Apa pon korang layan la dulu Vios merah bro kita nie ( lupa la plak nama dia ) Pics ni aku shoot ketika Tesco stargate alor setar   awal bulan April yg lalu .












19 comments:

Adylia Qarissa said...

sayangnya bila masuk dalam boleh muat 4 orang jer... agaknya air tak tumpah ey abg kalau kete ngah bergerak :)

Afzainizam said...

ohhh cangih kat tengah seat tu siap ada bar kecik... kreatif2 diorang tu...

mmg nampak VVIP kereta tu lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray cover plastic kereta

Edy Fee said...

style la..ade mini bar dlm kete

ctk said...

nampak padat n bergaya... !!bila la dpt naek kete style cmni..hehe

Kancil 8349 said...

wow...CANTIK..pandai dia ubah suai

myfirdz said...

huhu.. lau laki sy tgk.. mau teruja tu.. hehee. mklumlah org minat kete.. tapi dia minat sticker..

nk tgk design kete leh tgk kt sini gak..
http://www.facebook.com/pages/Homemadestickers/223351557757135

http://homemadesticker.blogspot.com/

caliph shuriken said...

view luar nmpak cntik ^^

EmpayarUtama said...

Boleh ngeteh dalam keta hehe. Semoga cepat sembuh ya bang

Cik tikah said...

nice! makan ubat yer abg. smoga cepat sembuh. skrg jerebu teruk

Cik Yuyu said...

kete cun ni brader ni punye eh.. vios dh xnmpk rupa da. smart gleeee!

blog-tips-kurus said...

banyaknya $$ dia...

cinnamon.com said...

mmg kagum sebenarnya...

berbaloi ke semua ni ye..dpt kepuasan aje kut..lps tu apa ye..

maaf kurang arif..

Abhamz said...

assalam, semoga sempat sembuh...

Apiey said...

Bro, moga link nih cepatkan bro sembuh, aku dah upload BN Shah Alam Youth Autoshow 2012; http://www.facebook.com/media/set/?set=a.467821756578784.123086.100000528906314&type=1

Apiey said...

Moga gambar2 ni buat bro cepat sembuh; http://www.facebook.com/media/set/?set=a.467821756578784.123086.100000528906314&type=1

Koding said...

Senapang tu untuk apa??

tirahzairi said...

woww....limo...hehee

bella luna said...

emm, kete vios dah tak nampak rupa dah, dalam kete boleh la tahan, tp kete die nampak crowded la >.<

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar ini kreta... luar dalam mantop....

ade gambo awex lagi... ehhehehe