Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, June 25, 2012

Upcoming event di.....


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku baru ja balik dr Gelas Besar Food Court yg bertempat di Permatang Janggus , Permatang Pauh ( Depan Caltex ). Fiirst time aku p situ ..jenuh nk perabiih satu gelas teh ais tadi . Memang sempoi tpt tu .hampa nk mkn apa semua ada. Aku sebenaq nya dpt special invitation dr owner restoran tu sendiri ..beliau berhasrat nk suruh aku buat mini scale punya show kat restoran dia..ala2 mcm show off santai jer. InsyaAllah program ni aku akan buat sebelum posa nantti .








27 comments:

AYuNG said...

ayaq gelas besar ker tuh bang? hehe

Kamsiah said...

besarnya gelas...tp kalau jus buah,saya pasti habis..kalau teh ais,teh tarik..mau kongsi 2,3 org baru licin...

Adylia Qarissa said...

semoga rancangan berjaya yea abg. terbaik!!! nak join gak laaa ;-)

ummiross said...

Mai aiii, besaqnya, klu ummi sure tak abih. Bila lah nak pi Penang, jalan2 cari makan..

LydSunshine said...

Cemana nak buat show kat restoren? Muat ke bro?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tembikai ais ka tu.. dahaga pulak tengok gambaq ni (^___^)

Abhamz said...

assalam, mmg besar sungguh gelasnya...minum pun dah kenyang, apapun sukses utk hang...

Kazman / Sue said...

fuyooo... sedapnya airr...

Angel Beats aka Mira Classic said...

peh giler lar....
ni klau pekena.... harus tata nk smpai kuale asik brenti tp hiway .... kincit ler...ape lg... heheheheh

caliph shuriken said...

steady laa dpt gelas besaq tu ^^

Koding said...

Order satu gelas...
Boleh minum lima orang...

Kancil 8349 said...

sedapnya...kembung perut

kiwi said...

Wahhhh..besarnye gelas tu..kalau kiwi memg x makan dah minum air je..sebab perut kenyang minum air..hehe.. ^___^

wahida said...

aku kalau air gelas besar gitu mmg susah nak habis...huhu...

K.Nor said...

sedapnya air2 tu..dik nak sikit

Hunny Kitty said...

good luck for the upcoming event

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya minum air gelas besar...mesti puas menikmati hehehe

Edy Fee said...

gudluck next event...
kembung perut aku minum byk2

zaxx said...

waaa..ayaq gelas besaq.rindu nk minum..:) nk tgk show tu..;) hehe

NURULHANIF said...

gelas besar ke abg khairul..

L said...

gelas king mmg kaw paw.. huhuhu

Afzainizam said...

amboiii lepas ni sambil tengok autoshow sambil minum ayaq gelas besar... mau kembung perut lepas ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal

My Life's Journey said...

Mat petang bang .. lama dah umi tak ke sini ..

waaaaaaaaaaaaaaaa bio betul bang .. besarnya gelas tu .. leh kenyang sebelum makan ni hihi

nanie said...

cam best ja tgk ayaq tu...mau jenuh gak nak perabih tu no....

Shaiful Zaidi said...

besaqnya gelaih...kena try ni....hehehe

Picoz Shupalula. said...

BESAQ GELAS !

khaifaiz said...

mak ngai... besarnyerr gelas...