Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, June 19, 2012

Terharu aku ,,,,

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku mintak maaf sebab x sempat nk ziarah kengkawan semua sebab sibuk skit . Kalau ikutkan aku nk update blog aku ttg show sabtu ni ..tp aku tangguh dulu sbb nk publish pic ni yg baru ditagged kt wall fb aku tadi.
Aku sangat2 terharu ada juga kengkawan yg sudi support blog aku hinggakan sanggup tempah sticker dan "paparkan" di kereta mereka . Aku akan buat special entry ttg kereta dan owner ni len kali . Along dan Angah aku ucapkan terima kaseh byk2 kt korang pasai sudi support saya selama ini .


21 comments:

tirahzairi said...

bang...nk free 1 leh? tp xde kete...hehee

ummiross said...

Waa bestnya macam tu,sticker kat kereta lagi!

AYuNG said...

dah dpat banyak supporter nih..hehe... =)

Adylia Qarissa said...

dkna nak stiker free boleh?? hehee

Anonymous said...

X ramai melayu buat event bagus....mcm si khairul ni...walau pun kekadang event xde duit tapi org tetap dtg

EruzuLiyana said...

kat kete kita tampal stiker hello kitty je.

wahida said...

bagusnya ada kwn2 mcm tu kan...

syiela said...

dah dua dah hr tu blogger dh perlis ye bang.. alhamdulillah makin ramai yg support abang ni

Shaiful Zaidi said...

baguih2..

ch000tz axoera ヅ said...

wah munge² hehe

cinnamon.com said...

tahniah..nak kata apa lagi..n3 semua ttg kejayaan.Alhamdulillah

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh peminat fanatik ni bro sampai tahap sanggup tenpah sticker dan tampal kat keta lagi..huhuhu

Cik tikah said...

itulah hebatnya seorang kawan :)

EmpayarUtama said...

Saya nek motor je

Kazman / Sue said...

hati supporter kena jaga tu.... haaa3x...

Abhamz said...

assalam, byk kali dah jumpa kat jalan raya yg taruh sticker blog hang....hebat tu!!!

caliph shuriken said...

terbaik punya support ni ^^

cream pemutih said...

postingannya bagus

Koding said...

Cantik imej burung tu...

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar.... rugi x bergambo eksen atas gold wings.... betoi ka aku eja ney... ehheehhehe

Afzainizam said...

kalau ramai peminat fanatik mmg cam tu lahhh Gilamodified mmg popolar lahhh... semua suport ko... caya lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal