Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 2, 2012

Nano Brite...my new sponsorship


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..


Setelah beberapa kali meeting..akhirmya aku dapat satu lagi sponsorship utk event aku nanti . Company yg sudi join dan akan sponsor event aku nanti ialah Nano Brite (Pg) Sdn Bhd ( leh ushar FB Nano kat sini ) .

Company yg berpengkalan di Perusahaan Ringan Juru P.Pinang ini merupakan salah satu syarikat Bumiputera yg berpengalaman luas didalam "Paint protection" dan car detailling yg berasaskan Nano Concept . Pihak Nano Brite (Pg) bersetuju utk join dan menjadi salah satu sponsor untuk event autoshow aku Sabtu ni di Tapak Ekspo Seberang Jaya . Buukan sikit taw depa sponsor..beriban2 tu !

Untuk pemenang tempat pertama ..Platinum Package yg bernilai RM2850 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Silcoat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling


Untuk pemenang tempat kedua..Gold Package yg bernilai RM1368 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Diamond Coat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling


Untuk pemenang tempat ketiga ..Silver Package yg bernilai RM1068 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Diamond Coat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling

Aku ingin ambil kesempatan ini utk mengucapkan jutaan terima kaseh kpd Pengarah Urusan Nano Briite ( Pg ) En Mohd Shukri kerana sudi collaborate dgn saya ..harap2 join venture ini akan berkekalan lah hendaknya ..
Kepada sesiapa yg berminat utk mengetahui lebih lanjut ttg products serta company ini..boleh lah hubungi 04 5023254 atau www.nanobrite.com.my atau email nanobritepenang@gmail.com


25 comments:

Adylia Qarissa said...

dah macam awan nano lak..heheee..

abg..dkna cuba add abg sebab fb memasing privacy tu pasal susah nak add ;p

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar....

KorN said...

tahniah bro.

Cik tikah said...

baguslah mcm tuh :) lagi bnyk sponsor, lagi bagus kan :)

My Life's Journey said...

Taniah bang ... wahhh lumayan hadiah2 yang diberikan laa .. umi tumpang gembira bang (^_^)

Abhamz said...

assalam, makin mudah hang nak anjur event...tahniah!!!

Shaiful Zaidi said...

tahniah bro...moga lebih byk company yg akan sponsor for next autoshow.

Koding said...

Hadiah yg lumayan...

NAL said...

Tahniah..NAL singgah dari blog KorN.

cinnamon.com said...

maju setapak lg,rezeki.Tahniah.

ch000tz axoera ヅ said...

Wahhhhhhh hebatttt tu bro!

Hunny Kitty said...

naisssss

LydSunshine said...

Syok gila hadiah untuk pemenang. Tapi mmg layak la kalo dpt hadiah best camni kan. Modifier mesti dah habiskan beribu-riban utk modified keta derang.

syiela said...

tahniah... dorang sponsor sebab yakin dgn abang... moga terus success ye bro

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. tahniah (^___^)
hadiah mantop (^___^)

tirahzairi said...

woww...sponsor hebat2....

Abhamz said...

assalam, mmg hebat syarikat tu...kete mewah2 je..

khaifaiz said...

wah terbaik tu

diana said...

alhamdulillah..rezeki tak putus2..:)

EruzuLiyana said...

untunglaaaa. :)

ctk said...

tahniah sbb dh tambah sponsor...bila la dpt ct dpt pegi event cmni

Che Rosliza Che mat said...

Hadiah memang best!!

kiwi said...

wahh tahniah..semoga lepas ni dimurahkan lagi rezeki dpat banyak lagi sponsor :D

Angel Beats aka Mira Classic said...

sedeynyer... rugi x dpt join... terlepas peluang 1st event with nano... awan nano...huhuhhu

Afzainizam said...

wahhhh kali ni sponser mmg ada class gitu hadiahhh pergghhh lumayan tu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta