Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, June 21, 2012

Masuk majalah lagi !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian ...

Kali ni event aku ( DAN OFF COURSE ..MUKA AKU ) masuk lagi dlm latest edition majalah KARHIFI .


Aku suka editor ni puji aku hehe...






Aku kat atas kiri sekali ...awat gelap  ni ??

22 comments:

Dunia Baru said...

makin glemer bro....tahniah

Niswatus Solikah Samik said...

wah wah! masok majalah! retis gitu! hehe... hebat lah abang! moga teros sukses oke! =)

ummiross said...

Tahniah makin glamer ni...

Kazman / Sue said...

memang makin meluas laa empayer hang untuk membuat satu2x even.... tahniahhh....

Abhamz said...

assalam, mmg hang dah taraf selebriti...tahniah bro!!!

Kancil 8349 said...

tahniah bro

nanie said...

Wah makin glamer no abg khairul jeles nih...

syiela said...

Gelap pun xpe bang janji kami tau abang ada kat situ

*** nak pesan sama kak kena guard abang betul2 pasni, kang ramai menghimpit >_<

L said...

hehe. tahniah bro.. bukan senang nak berjaya dalam pekerjaan..=D

jom singgah sekejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Afasz said...

glamour

caliph shuriken said...

steady laa bro, congratz ^^

Edy Fee said...

perghh market tu...1 malaysia tengok..tahniah.....
makin smgt la buat event pasni

obat keputihan said...

postingan yang bagus

ameerul ashraf said...

wah.. selamat datang ke dunia ARTIS.. haha :)
Tahniah

My Life's Journey said...

makin berjaya abang ni ..umi turut berbangga .. (^_^)

khaifaiz said...

semakin femes bro kita ni... bangga aku...

LydSunshine said...

Apa perasaan abang bila dah byk kali masuk magazine? Bangga tak? Suka tak? Heheh.

Hunny Kitty said...

nak kene mintak sain banyak2 nih

Botak said...

bro., jangan lupa pakai produk pencerah kulit pasni., kehkehkeh..

Che Rosliza Che mat said...

Masuk majalah...hihihi glamour gitu...gelap sebab berjemur kot...

Angel Beats aka Mira Classic said...

wah..... saye pon tumpang glemer jugak....

mekasey abam art.... tampe kome..sape la awok... ehheheheh

Afzainizam said...

ooohhhh hebat asyik muka kamu ajerr masuk majalah ngalah artis popular lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal