Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, June 14, 2012

Final meeting with KBS Penang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Pagi tadi aku hadiri final meeting utk Karnival Penang Bike Week pada 23/6 nanti . Semua agensi2 yg terlibat telah hadir termasuklah para petugas media yg dtg utk sessi media conference . Antara program utama pd hari itu ialah charity ride , para bikers akan konvoi bermula dr Tapak Pesta Sg Nibong ke Balai Bomba Penaga .
Kepada yg berkesempatan boleh la dtg awal pagi ke Tapak Pesta Sg Nibong utk tgk upacara flags off atau pun tunggu saja di Balai Bomba Penaga kerana disitu akan berlangsungnya byk acara2 menarik .dgr khabar mantan PM Tun Abdullah turut akan hadir .
Selepas tamat acara di Penaga..lebih kurang pukul 3 semua bikers akan berkonvoi kembali ke Tapak Pesta Sg Nibong..pd masa yg sama acara autoshow / audioshow juga akan berlangsung .







16 comments:

Kazman / Sue said...

perancangan rapi yg membuahkan hasil... insyallah...

ummiross said...

waa makin sibuk nampaknya khairul..

Picoz Shupalula. said...

ade style

fiqas said...

sebuk memanjang, banyak aktiviti..

nanie said...

mesti gempak punyala... :)

~Beb~ said...

Semakin maju!

Abhamz said...

assalam, wah hebat...meeting dgn orang besar-besar...apapun sukses selalu.

ctk said...

serius betul meetingnya...semoga semuanya berjalan lancar :)

shark said...

tudiaaaaa...
big bos pi meeting..:)
sehat no abg??

ch000tz axoera ヅ said...

ada tokoh jadi YB hehehe

faizah husna said...

paling best bab berkonvoi ramai2..memang seronok.. :)

Adylia Qarissa said...

kalau dkna pergi sana mesti abg bz kan heheheee..silap2 haribulan tak sempat nak sembang ;p

Afzainizam said...

nampaknya bro dah macam esko pelancungan dah nampaknya... mesyuarat sana sini ... apa pun kata sepakat membuahkan perancangan dan kejayaan rapi majlis tersebut...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray cover plastic kereta

EmpayarUtama said...

x de makan-makan ke?

Hunny Kitty said...

jumpa anda di saaaaaaaaaaaaaanaaaa

Angel Beats aka Mira Classic said...

murah rezeki................