Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, June 18, 2012

Dengan bangga nya aku .....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Gembira nya rasa hati apabila artikel ttg GM Event Management ( company aku ) telah published dalam Majalah Ice Mag terbaru ( Vol 22 ) . Kalau hampa nak tau...selain majalah Karhifi...majalah IceMag ni dah pon menjadi salah satu aku punya official magazine utk setiap event yg aku anjurkan ...maksudnya pasni muka aku akan ada dlm setiap mag. deapa lah ...jgn jelesssss..

Vol 22 merupakan kali pertama event aku disiarkan ..dlm page ttg GM tu ..hampa akan tengok pic kereta aku dulu yg ada "api" tu ( amacam ganaz tak ? ) dh tinggal kenangan pon ...Selain kisah ttg GM..mag bulan ni juga memaparkan autoshow yg pernah aku anjurkan sebelum ini...

autoshow-ekspo-belia-best-seberang-jaya Mar 17
autoshow-taiping Mar 23
autoshow-changkat-jering Apr 14th
autoshow tesco stargate dan UNIKL









20 comments:

Hackers said...

bro..bagi majalah aku free satu le tak? 1st time aje..hehehe

khairul said...

haha toke lembu pon lari bro...

Apiey said...

Bro, dah sihat? Ni aku dah update BN Shah Alam Youth Autoshow 2012; http://apieymarakmembakar.blogspot.com/2012/06/seusai-bn-shah-alam-youth-autoshow-2012.html

Apiey said...

http://apieymarakmembakar.blogspot.com/2012/06/seusai-bn-shah-alam-youth-autoshow-2012.html

Adylia Qarissa said...

ouuuucchhh!! cekcinya aweks tu ;p

Hunny Kitty said...

wahhhhhhhhhhhhh seronoknyerrrrrrrrrrrr..tahniah2

bella luna said...

congrats abg khairul, agak2 bile da selalu masuk magazine nanti, boleh la pass majalah tu free tuk ktrg kan? hehe

KorN said...

ingtkan yg muke depan tu abg kerol.. muehehe....

khaifaiz said...

sape nama model front page tu.. heheh

shark said...

huishhh dahsyat arr abg..tahniahhh!!

saya tumpang bangga :)

syiela said...

Alhamdulillah bila dapat masuk magazine InsyaAllah akan ada lg pertambahan penaja nanti.. gud luck ye bro

*** tumpang bangga gak :)

Angel Beats aka Mira Classic said...

wah terbaek lar... tahniah abam kerol....

keta teman pon ade tuuu.....

Abhamz said...

assalam, tumpang bangga...

nanie said...

cayalah abang Khairul!!!!!!

Shaiful Zaidi said...

tahniah bro.

My Life's Journey said...

wahhhhh taniah banggggg .. umi turut rasa gembira dan berbangga ..yeayyyy

LydSunshine said...

Bro, best la. Suka saya tgk perjalanan business abg ni sejak dulu. Makin lama nampak makin berkembang. Bagus.

dwaty said...

nak sign.... :)

Dunia Baru said...

gempak betoll lah

Afzainizam said...

woooo dahsyat betul nak kena beli majalah ice mag tu lepas ni..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal