Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, June 6, 2012

Autoshow Xpo Belia Best Sebberaang Jaya 9 June 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian..

Harrini aku amik MC sebab demam.maybe terlalu sibuk dgn kerja di office dan pd masa yg sama kena tumpu pd event yg akan dtg . Alhamdulillah lepas buat muka poyo kat doktor pg tadi..dapat lah aku surat MC tu hehe . Sabtu ni akan berlangsung satu lagi event autoshow aku ..kali ini di tempat yg sama iaitu di tapak ekspo Seberang Jaya ...Aku pernah buat show kat situ  March 17 yang lalu , sebab itu aku namakan ROUND 2 ( mungkin ada lagi more rounds pasni )

Segala persiapan dh ready..harap2 show aku kali nii berjaya mcm selalu ....


Ini sticker yg akan setiap peserta dapat nanti ...

31 comments:

Beckhrooy said...

Good luck show tu nnti bro, ni betul2 demam ke demam penat bro, cakap je sakit perut mesti dapat MC hehe

Cik Yuyu said...

wahhh! good luck abg khairull! moga sukses lagi show. :))

cimOt said...

semoga cepat sembuh naaaaa

khaifaiz said...

Buat muka poyo dpt mc.. Kalu buat muka kesian kompom dr bg sebulan mc... Hahaha

Jos Revalution said...

ubat jgn x makan ye.. :)

fiqas said...

dapat mc, duk rumah berehat..

ctk said...

goodluck ye...prnh dtg dungun x?

Abhamz said...

assalam, padatnya jadual...apapun harap sukses spt biasa...gempaq

Adylia Qarissa said...

hujung bulan nie dkna ada diutara ;p

LydSunshine said...

Pian cecupak ke dlm poster tu? Dia nak menyanyi ke? Heheh.

syiela said...

moga cepat sembuh.. mesti doktot tu kesian tgk muka poyo hehehhehe

guc luck tuk autoshow kali ni.Sticker cantik la

ummiross said...

Moga dah sihat sekarang khairul..

Kazman / Sue said...

wahh... hang memang laku buat muka kat doktor tu... haaa3x... apa2x pun semoga berjaya event tu nanti... moga makin ramai peserta menyertai...

NURULHANIF said...

bile nak dtg kl..

Prettywrite said...

tang cabutan bertuah tu yg best..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

Demam..kecian dia...semoga sembuh ya...

shark said...

gud lux abg!!
cayokkk!!
saya busy sungguh buat LR..bosan dah..bila la nak habes skolah ni ;p

Angel Beats aka Mira Classic said...

nak sticker jugak... huhuhuuh

Koding said...

Orang seberang Jaya jgn lepaskan peluang ini...

wahida said...

jauhnyaaa...

O CIKTEDDY said...

ade artis lagik.hehe

all the best bang khairul!

yastro said...

Uishh....ada event laie bro...masyuk la nih...hehehe

dwaty said...

autoshow lagi... time cuti sekolah mesti lagi meriah kan??

Shaiful Zaidi said...

jgn lupa makan ubat dan berehat bro...show-show jugak, kesihatan kena jaga.

EmpayarUtama said...

Uih jauhnya saya tertinggal bas... :(

Teenager Housemaid said...

abang khairul, jaga diri...
and wah, autoshow lagi..:D

Niswatus Solikah Samik said...

insyaAllah...abang jangan lupa jaga kesihatan! :)

cinnamon.com said...

get well soon.

musim dmm skrg ni.

Kancil 8349 said...

iklan yang menarik

Afzainizam said...

good luck bro... Ekspo belia sekarang dah banyak tempat ada buat Autoshow sekali lahhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta

Angel Beats aka Mira Classic said...

bestnyer...show round 2 tuuu....

ruginye x dpt join...huhuhuhu