Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, June 23, 2012

Autoshow Penang Bike week ..happening now...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ....

Aku la ni dh ada kat Tapak pesta Sg Nibong Penang sempena autoshow yg bakal berlangsung ptg nanti. Buat masa la cuma ada mat2 motor ...geng2 autoshow kereta belom sampai lagi ....apa pon harap2 event aku harini sukses .













11 comments:

Cik tikah said...

wah, kat penang pulak abg skrg ni. hati hati yer. swmoga berjalan lancar :)

KorN said...

owh... autoshow bike rupanya.. ingtkan ade pesta apa la kat tapak pesta tu...
*dr atas jambatan penang nampak berjerebu sgt2

Abhamz said...

assalam, harap sukses selalu utk hang...cuaca pun cool

Kak Nor said...

yeah,sampai penang juga saya..melalui blog nilah..

sukses..sukses.

Beckhrooy said...

yeah, success selalu bro

O CIKTEDDY said...

wah..moga sume berjalan lancar ye bang ^^

Che Rosliza Che mat said...

Kat penang ke nie?Dah lama akak tak ke sana...

Koding said...

Show Superbike Yang Pastinya menarik..

Angel Beats aka Mira Classic said...

best giler event ni... moto terbaek...keta2 pon terbaek....

Edy Fee said...

bykn ye moto besar..bestnye dpt 1

Afzainizam said...

V1 fuel Booster tu penaja show kali ni kerrr.... lumayan kalau menang dapat barang ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy paintless dent removal