Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, June 10, 2012

Autoshow Ekspo Seberang Jaya Round 2 9 June

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Syukur Alhamdulillah,,,event aku semalam berakhir dgn berjaya sekali . Hampir 60 pelbagai buah kenderaan telah mengambil bahagian . Ada antara peserta2 yg dtg dr Perlis , KL , Perak ..terima kaseh byk buat kat hampa semua . Aku juga ingin ambil kesempatan ni utk ucapkan jutaan terima kaseh pd "tuan punya" ekspo...En Bob , Nazri kerana sudi bg kerjasama penuh pd aku dlm penganjuran show kali ni.

Tak lupa juga pd main sponsors aku...Tuan Hj Shukri Pengarah Urusan Nano Brite ( Penang ) , Mr Jason dr Toms Sticker .Lepas ni jgn lupa sponsoor aku lagi no ..hehe. Dan yg best kali ni ...aku bukan saja jd organizer...jadi jury..aku juga jadi DJ taw ! Habih semua peserta aku "kacau" dan interview..sampai la tekak aku sakit dan suara pon dh jadi mcm Ramlii Siirap...suara aku dh hilang !

Klik sini kalau nk tgk more pics...

Ni bukan karaoke taw...ni ketika aku tgh interview salah sorang kelmarin...

Bersama Pengarah Urusan Nano Brite Penang..Tuan Hj Mohd Shukri



































26 comments:

ctk said...

wah...tahniah atas kejayaan....hebat khai...dpt jd DJ tuuuu...

Abhamz said...

assalam, spt biasa ucapan tahniah buat hang yg berjaya dgn gempaqnya...

Adylia Qarissa said...

smart la myvi tu abg :)

Hunny Kitty said...

tahniah kepada semua pemenang...trimas abg khairul yg melayan panggelan saye berjuta2 lemon kali sbb tk jmp tapak xpo hehhehe

ummiross said...

waa jadi DJ pulak khairul, mantop!!

khaifaiz said...

gaya interview dah mcm nak sumbangkan lagu

Shaiful Zaidi said...

salam...tahniah!

Kancil 8349 said...

tahniah bro...dah lama ndak singgah ke sini...baru muncul...hehehe

EmpayarUtama said...

Wah serba boleh la abang nih ^_^

Koding said...

Kereta Comel...
Hello Kitty...

My Life's Journey said...

cantiknya myvi biru tu bang ... terpegun umi tengok ..cantik!!

My Life's Journey said...

eh lupa pulak nak komen .. hihi ada bakat abang ni jadi wartawan hihi .. gambor yang tgah interview peserta ..mcm nak karoke pun de gak hahahha

Che Rosliza Che mat said...

DJ tue...hihihi memang hebat..

LydSunshine said...

Bro, pak aji rupanya tokey Nano Brite tu. patut le pemurah.

fiqas said...

kereta tu semua hebat2 le.. bila la saya boleh tengok live aotoshow ni..

NURULHANIF said...

bestnya.. boleh jadi DJ..

cinnamon.com said...

tahniah..

My Life's Journey said...

pit pitttttttttttttttt umi datang mengacau ni ... waa abang tak update entri ..ni mesti gah bz gan kerja nih hihi... chayok2 bang

afzalsukasuki said...

aik bro jadik mc pon dapat adiah?

hyz said...

amboih sume bahagian dia pulun.. sampai dj2 pun dia join... tahniah!!!

Afzainizam said...

Wahhh lepas ni leh buat show reality TV berkaitan autoshow lepas ni kan...... hebat kamu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lama xsinggah sini abg khairul... is ter malas pulak sejak dua menjak ni... hohohoh

ni mai dah penyakit rajin.. alhamdulillah (^____^)

Kazman / Sue said...

member makin kencang sekarang ni kan... tak menang tangan nak ajurkan sana-sini....

ch000tz axoera ヅ said...

meyh sini saya terbiew plak hahah

Picoz Shupalula. said...

salam dengan pengarah urusan tuuu

Angel Beats aka Mira Classic said...

bestnyer...show dlm khemah....

rugi x dpt join...huhuhuhu