Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, May 30, 2012

WW..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

dh tengok Metro semalam ?


13 comments:

Teenager Housemaid said...

wah! masuk metro..:D


sorry lama tak singgah blog abang kahirul..:)

fiqas said...

dah lama tak beli metro...

ni jadual autoshow ke?

Kamsiah said...

ya..en khairul dah masuk paper hehe..jgn awek2 yg call nak kenal dah la ya,...

Abhamz said...

assalam, ingatkan tadi nak cite pasal plat kontroversi tu....rupa2nya iklan events...ok la tu

nanie said...

glamer gitu!!! :) good luck utk event yg akan datang...

Adylia Qarissa said...

abg datang sepang ke bulan depan??

26-28 jun dkna ada kat kedah.. agak2 boleh jumpa?? or ada event tak kat belah penang time tu ;p

syiela said...

kita jumpa di sana (eheh mcm la saya blh ke sana ye)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alamak... is xpasanc (^___^)

Che Rosliza Che mat said...

tak sempat nak tengok...ada apa erk?

cinnamon.com said...

sibuknya..

sukses ye

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar info... tp x lepas nk join... exam..huhuhuhuhu

ctk said...

besnyer lau dpt pegi neh..haishh

Afzainizam said...

nama ko terpampang kat news paper .... mmg orang kuat autoshow utara ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta