Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, May 30, 2012

Sapa kata org Perlis x dak keta power ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Nin dia ..aku nk perkenalkan kat hampa antara keta autoshow yg power kat Perlis. Nissan Cefiro milik Bro Arai . Dulu keta dia biasa2 aja..tp setelah aku dh "tuang minyak" dan "kasi racun" sikit pemikiran dia..maka jadilah seperti mana yg korang tengok kat bwh nie . Dah byk perubahan yg dia telah buat ..termasuklah dr segi interior dan engine . Paling aku suka kat keta dia ni sebab...ada nama blog aku kat sinun hehehe..

Kipidap Arai !

Wei..aku x suruh dia lekat erk..dia sendiri yg nk letak nama blog aku tu taw !















25 comments:

~Beb~ said...

Pergh cayala bro.. Ada yg letak link bro lg

beckhrooy said...

boleh promote blog free ha2

kiz said...

merah yang garang

cimOt said...

perghhhhh...tu mmg gila fan abg laaa tu~~hehe

Adylia Qarissa said...

yang penting ada url blog abg..hehee...

abg, add dkna kat fb or abg bg add emel nanti dkna add kat fb yea.. :)

syafiqakarim said...

hr tu masa jom heboh,gua ushar
semuaaaa power.
perghh.haha

SHAHIDA SHIDA said...

wah makin meletup blog gilamodified lepasni...

Abhamz said...

assalam, yang paling gah ialah tang alamat blog yang glamour ni kat kete tu...syabas...hebat!!!

Jos Revalution said...

aik memang hebat keta org perlis ni..tp air pili tu dr mane ye?.. luar biasa betul lah..huhuhu

Ckin Kembaq said...

merah vs hitam my feveret kaler..hehe

.: iEyLa :. said...

whoisshh...air coke siap!!!

syiela said...

siap ada paip ayaq tuh....

dapat promosi bergerak lg bertuah b.khairul ye.

LydSunshine said...

Best la bang kerol, ada org tolong promote blog. Cool la ada paip kat tengah2 seat belakang tu. Keta ni takleh le bawak anak buah ramai2 kat dalam tu ye. Habis jahanam nanti.

nanie said...

ya ka..isk nak kena liarkan mata ni kot2 terjumpa kat kangaq..hehehe :)

My Life's Journey said...

Wahhhh kalau bang .. rasa bangga tau ada alamt blog kat kereta modified tau ..suke2 ..makin femes abang ni tau (^_^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. perlis.. xnah jumpa kat jalanpun.. hohoho (^___^)

diana said...

keretanya nampak...erm...membara!!heheheh

Kazman / Sue said...

ni keter masuk highway kat taiping mahu kena kejar dgn polis perdana kalau tak escort ni.... aku pi penang selasa lepas kena saman kat taiping... ayooo...

tirahzairi said...

makin pemes la abam pasni...hihi...

wahida said...

tang pili air tu, betul2 ke replika je tu?

kalau dpt kat anak aku tu, sure dia bukak tutup je pili air tu...wakakaka....


yg penting blog ko dpt promosi free weh...kalau aku, suka sgt dah tu...

Anonymous said...

1 penghargaan...fasa ke 2 nk buat lain hehe..---->arai lee

Angel Beats aka Mira Classic said...

x rugi mai jauh2... berbaloi...

ctk said...

byr la dia ..da promote tu..hahaha

faizah husna said...

fuuh..glemer gituh ada link blog kt kete semat..^_^

Afzainizam said...

nampaknya gila modifide punya blog ada dimana-mana kereta lahhh... popular betul lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta