Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, May 22, 2012

mintak maaf semua

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku mintak maaf sebab x berpeluang nk ziarah hampa semua buat masa la ni sebab aku bz sgt2. Habis jer autoshow kat Bagan baru2 ni..aku kena attend external course pulak selama 2 hari..pastu aku kena prepare untuk Autoshow di Pantai Remis Sabtu ni sempena Karnival Beruas Bersama RTM Perak ..

InsyaAllah aku akan membalas kunjungan kalian bila semua dh setel ...

Aku yg pki baju hitam belang tepi dinding tu..ngantuk sangat dah 

Cerah bijik mata pas pekena semua menu nie


20 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

wahida said...

amboi...sedapnya menu2 tu semua...

Prettywrite said...

lama tak jenguk sini..hehe sibuk sangat abg khairul ya..takper2 work 1st :)..hehe nasib baik tak terlelap kat dinding tu..

cinnamon.com said...

kerja kan lebih penting berblog ni cuma coretan yg terluah..

,pun cerah mata kak tgok makanan tu..

Fabulous Me said...

hoit mkn besaq!

ummiross said...

waa sedap menu tu khairul,patutlah cerah biji mata..

Adylia Qarissa said...

dkna heran, sape yang selalu sangat amek gambar abg nie ey? heheee

Abhamz said...

assalam, selamat berkursus...

Niza Romli said...

its oke... hik3

nanie said...

sgt busy nampaknya...xpala HIDUP ABG KHAIRUL!!!! heheehe.... :)

saffiya_aleesya @ echa said...

wah nak ke pantai remis pulak yer ;-)

afzalsukasuki said...

mcm sikit je lauk tu?mana cukup.ke boleh tambah?

KorN said...

xpe.. pentingkan ape yang lebih penting ye

My Life's Journey said...

sedapnya makanan tu bang!!! hihi i like ..tak pe bang ..kmi semua faham abang sedang bz ..chayok2!!!

Shaiful Zaidi said...

makan besar nampaknya...

Kamsiah said...

aii...awek ramai kat depan tu pun ngantuk jugak ke...:)

Edy Fee said...

lapaq tengok

cimöt said...

memang busy betoiiii cik abang ni..

Afzainizam said...

uihhhh sedap betullll lerrr

uihhh banyaknyerrr jadual ko yerrr tak putus putus bagusss betul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

tirahzairi said...

sedap tue....hihi