Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 6, 2012

Lawatan KP Negara ke Kulim

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Harini merupakan hari kedua progran lawatan KP Negara..Tan Sri Ismail Omar ke Daerah Kulim .Kalau hampa nak tau..KP ni mmg berasal dr kulim...aku yg dibesarkan di Kulim mestilah terselit perasaan bangga di hati. Kemuncak acara harini berlangsung di Mini Stadium Keladi ...pelbagai acara  , aktiviti serta persembahan artis2 disajikan buat tatapan org ramai . Antara acara2 yg menarik adalah..mini autoshow ( kereta , scooter , motor klasik serta superbike ) , pertunjukkan payung terjun dr anggota komando 69 , bike stunt dr anggota PDRM dan byk lagi .

Eh...Uncle Ong pon ada sini...





Sapa kata Malaysia x dak stunt man ....









8 wira negara ...











Hattan pon ada..





19 comments:

EruzuLiyana said...

singgah mai jitra jugakkk :D

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar....

Koding said...

Wah!! Menarik acaranya...

anie said...

wah bestnya..meriah sekali nampaknya

Terbelog said...

wah..meriah bro..byk gmba :)

Ckin Kembaq said...

gmbar family mesti terselit.hehe

Abhamz said...

assalam, ok la tu....mcm2 ada

LydSunshine said...

Siap ada gelungan berapi lagi. Dasat la.

khaifaiz said...

ramai stunt man kat malaysia ni

Kamsiah said...

saya kesan ajugak...tp agak lewat sbb dok tunggu anak blk sekolah...melepas pertunjukan api tu...
KPN tu sempat jumpa dan salam...keluarga sblh suami ada bau2 bacang dgn dia...kiranya tok nek yg sama...ntah la..saya tak faham sgt salasilah kelurga ni...

syiela said...

kali ni punya event nampak meriah sangat.... siap ada gelung api lagi.. best!

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

bro.. lu tak buat stunt pakai kete lu ke bro.. mesti gempak punyer..

.: iEyLa :. said...

whoishh...terbaikla stunt man tuh..hikhik

Niza Romli said...

laa..taktau pun ada acara besaq gini kt kulim..

midonz said...

bestnye.. dah lama tak tgk show tatu malaysia.. dulu tgk masa kecik2 dulu kat stadium merdeka era 80an

anie said...

bestnya lau dpt tengok

EmpayarUtama said...

meriahnya :)

Afzainizam said...

uihhhh hebat aksi terbang pakai motor tu lepas 7 biji kereta... dahsyat betuiii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Miss Purple Ungu said...

cantiknya volkswagen kaler pepel tu :)