Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, May 5, 2012

Kemalangan ngeri di Sunway Carnival

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ....

Mesti hampa panic kan tgk tajuk entry aku ni...sebenaqnya xcident ni hanya olok2 jer..tengahari tadi aku satu family ker Sunway Carnival di Seberang Jaya Penang nak tengok "Avengers"...sementara tunggu show time kol 4.50..kami sempat layan " demo rescue " , melawat booth serta mini concert dr anggota2 Bomba itu sendiri di perkarangan ground floor shopping complex tu .Acara ni berlangsung sempena Sambutan Hari Bomba Kebangsaan ke 37 .










wall rescue pon ada..





25 comments:

Kancil 8349 said...

latihan ke nie...macam real je

tirahzairi said...

takotnyeee...mintak jauh semua nie~

Angel Beats aka Mira Classic said...

hahahahha.... latihan ghopenyer....
patot pakai tiara je... ehheheeh

Angel Beats aka Mira Classic said...

latihan ghopenyer.... patot la guna tiara je... heheheehe

Ummu Athirah said...

ingat betol-betol td..
tmpat accident pom nmpak lawa je..
hehe

Beckhrooy said...

kalau tengok sepintas lalu mesti ingat betul2 punya, nasib baik cuma latihan :)

Jos Revalution said...

pehh..motosikal bomba ni kalo gua pandu mesti mantap...besor giler!...hahaha

EmpayarUtama said...

Hallemakkkk terbayang keta pulis kat video Bersih :)

Koding said...

Itu yg aku heran tadi...
Macam mana kat tempat macam tu ada kemalangan ngeri berlaku...

caliph shuriken said...

nsib baik ingat btul2, huh...

Niswatus Solikah Samik said...

grrrr...hampir je anis xnak bukak entry abang ni sbb anis takot nak tgk mayat bergelempang darah2! upenya tipu2! haha! nasib baik...

anie said...

ingat kan betul la

Norlida Ramli said...

hehe..ingatkan betul accident td..huhu..

ya Allah..jauhkanlah semua malapetaka ..amin =D

cntik moto tu..besaq nau ..hehe

Abhamz said...

assalam, tajuk mmg bikin gempaq...cepat2 klik...rupa2nya...suspen2.

AYuNG said...

kussss semangat...ehehe, igt real tadi! =)

kiwi said...

serius kiwi ingtkan real..kalau real ni mcm mne la org yg kena tu..mintak jauh ^^

uncle said...

hahaha uncle tengok link dari blog tuan abhamz ..panik jugak..bile tengok ..latihan rupanya..cisss

Terbelog said...

latihan rupenyer huhu

diana said...

YE YE JE,..

Mr Bell said...

yang sembuq ayaq kat bomba tu persembahan apa? cara2 selamat mangsa dari bahan kimia ka apa?

Kazen said...

igt ke btul td...haha suspen gua :)

Entri terkini Kazen >>> "Segmen: Kau Blogger Ku Blogger"

Fabulous Me said...

jengjengjeng sy dah agak dah bro.. sbb nye tgk keta tuh cam keta lame benau.. kekekekekke

Afzainizam said...

uihhh buat saspen ajer tajuk tu... ingatkan real punya... apa pun terbaik buat pasukan bomba kita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

cik kiwi's said...

kejut den. ingat bebetul. btw.. abg keril smart gila walau anak anak da besar..:)

cimöt said...

haishhhh..nauzubillah..