Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, May 18, 2012

Dah genap setahun rupanya...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Harini genaplah setahun aku pakai keta Persona nie..kalau hampa masih ingat..aku pernah buat entry bila aku beli keta ni dulu ..meh tengok sini . Rasa masa mcm cepat berlalu kan ? . Boleh aku katakan ..hampir tiada langsung aku modify kereta ni..ntah la..aku dh rasa x minat langsung nk make up keta..Tiada langsung skirting tambahan , spoiler , sticker malah car audio kereta ni pon masih stok kilang !
Alhamdulillah , keadaan kereta ni masih seperti aku mula2 beli dulu..cuma biasa la ada sikit calar sana sini . Kat skirting depan tu calar sebab aku p langgaq longkang..yg tepi pintu tu..aku pon x tau sapa yg buat :)
Meh kita tgk ..keadaan kereta aku sekarang...

Penuh dgn sticker show jer..


Ini aku yg langgaq longkang...

Sport rim pon ori lagi 



Aku guna kereta ni  x kerap sgt..tgk km tuh..baru 18K..sebulan average lebih kurang 1.5k km aku guna 






























30 comments:

sis92 said...

entah knp sis rasa kete pesona sgt mempesona di antara banyak2 kete proton :)

Koding said...

banyaknya sticker...

Abhamz said...

assalam, nak jual ke? masih tip top lagi tu...

Kamsiah said...

cantik no-930...

AYuNG said...

standart lg nih..hehe.... =)

tirahzairi said...

wahhh...teruskan pakai kete nie...hehe

ummiross said...

waa masih mempesona lagi..

My Life's Journey said...

uuuuuu sayangnya tercalar bang .. tak pe, nanti time abang tak bz nanti ..abg modified la ye :)

afzalsukasuki said...

nape tak make up bro?hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

adoi awat langgaq longkang cheq oiii

diana said...

dah pernah tengok dah pesona ni..:p
tinggal tak naik ja lagi..hahahah

KorN said...

mak aih stickerrrrr

wahida said...

byknyaaaa sticker...

Miss Purple Ungu said...

banyak betul sticker tu hehe :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

suci dan murni je keta... is duk bayang qeta abg musti edit cumil2punya... ringkas je... suke3 (^___^)

khaifaiz said...

nak sticker satu

Shaiful Zaidi said...

seathun bermakan kena spare duit buat bayar insurans + road tax..

O CIKTEDDY said...

boleh la bawak siti jalan2..hiks

Botak said...

ape yg penting road tax dah luput., pi renew kang susah., hahaha.,

lepas ni boleh modified kasi jadi transformers.. :D

Fabulous Me said...

ooo x sangka owner modified ni keta die standard n comei. tpi for me simple lagi cantikk.. lg2 dah berkeluarga.. :)

Niza Romli said...

cantik nombor bang.

anie said...

banyaknya sticker..cantikk

shah said...

ai banyaknya stiker

syiela said...

mmg mempersonakan mata memandang lg nih

keta saya pun still keadaan ori walau dah bertahun pkai sampai anak2 sedara dh menegur hai 'ndak' bila nak tukaq sport rim ni org yg baru beli keta pun dah bertukar wajah :)

Teenager Housemaid said...

aang khairul guna pesona eh..:)

babycomel said...

ist time tengok w/screen yg penuh dgn sticker.. segak tu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah lagi sini (^___^)

Kazman / Sue said...

rendahnya jarak perjalanan keter tu... ni mesti rumah dekat dengan tempat kerja...

hyz said...

hang p langgaq longkang wat apo? calar dah.. hilang cun pesona tu.. hehehe

Afzainizam said...

uihhhh langgar -langar calar-calar sikit tu kira adat lerrr kannn...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta