Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, May 16, 2012

Banyak benda yg aku nak kongsi...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku ni sekejap update blog.pastu hilang kan..bukannya apa ..la ni aku sibuk sangat2..byk menda yg aku nk kena buat . Apa kata entry harini aku rangkulkan semua dan share ngan hampa ...jom ushar apa yg aku post kali ni ...

1)Sebaik saja tamat Autoshow hari belia kt UPSI minggu lepas..aku kena tumpu pd Autoshow sambutan Hari Belia Peringkat negeri P. Pinang pulak pd sabtu ni ..acara ini akan berlangsung di RnR Bagan Ajam Butterwoth bermula dr pagi hinggalah ke mlm..selain autoshow..aku juga akan buat demo drift utk tontonan org ramai..dengaq kata konsert pon ada. Setakat ini persiapan dh hampir 80% siap .Inilah banner yg akan aku p gantung esok mlm kat sana .


2)Selepas tamat autoshow di Bagan tu..lebih kurang jam 10mlm aku akan terpaksa bergegas pulak ke Pusat Komersial Permatang Pauh ( depan UITM ) utk show off kereta2 modified dan sembang santai bersama kakitangan Pej Belia dan org ramai sambil menonton bola ( big screen ) dr jam 2am sampai 5 am..gila ka apa ni ..mampoeh !


3)Pada 20/5 pulak ...pihak Autocity telah menjemput aku utk sama2 meraikan Hari Belia bersama kerajaan negeri . Seperti biasa group kereta2 audio akan turut serta memeriahkan majlis .

4)Pukul 3 tadi aku ke KBS cawangan P. Pinang meeting dgn ketua2 jabatan kerajaan utk perbincangan mengadakan autoshow sempena Penang Bike Week @ Tapak Pesta P.Pinang Sg Nibong pd 23/6 nanti. Event ni dijangka akan mengumpulkan ribuan bikers termasuk dr Singapore dan Thailand . Details akan aku share ngan hampa len kali no .




24 comments:

Shaiful Zaidi said...

Busy nya hang...

Koding said...

Tak pa Bro...
Kerja berblog ni hobi sahaja...
Yang penting soru jgn miss..

caliph shuriken said...

xpe bro.. utamakan keje dulu ok ^^

Kamsiah said...

aktiviti no 2 tu...hehe...nasib baik la org rumah faham nooo...

ummiross said...

wow!penuh jadualnya,masyuk...masyuk!!

khaifaiz said...

biasa la orang penting... mesti la busy... hehe... semoga berjaya bro

LydSunshine said...

Najib Razak pun tak bz mcm abg. Dia cuma perlu pegi ke sana ke sini. Tapi abg uruskan semua ni... hebat betul.

Ckin Kembaq said...

dua2 pnting.hehe tp autoshow lagi penting rsanya.. ^_^ jgn lupa rehat dah naa..

syiela said...

amboi tak mng tangan sekarang ye

cinnamon.com said...

betul,kata kwn2 kat ats tu..

kerja kuat2,tapi jangan lupa Yang Maha Esa.

wahida said...

busy dan bro khairul mmg tak dpt dipisahkan...ahaks...

My Life's Journey said...

wahhhh makin menarik la aktiviti abang nui .. dari thailand pun ade ..cayalah bang

Niswatus Solikah Samik said...

wah! busy nye abg! keje keje jugak, kesihatan jgn letak tepi k.. semoga Allah permudah kan semua urusan hidup abang! =)

EruzuLiyana said...

org busy :D

dwaty said...

busynya... jadual penuh... makin masyukkk la...

semoga semua berjalan lancar ya bang???

autoshow sempena hari belia di putrajaya ada tak???

fiqas said...

padat jadual, harap berjalan lancar la ye...

AYuNG said...

pergh...abg meeting main line ngan ketua2 jabatan jer dh nih..hehe...

hebat no! =)

AYuNG said...

pergh...abg meeting main line ngan ketua2 jabatan jer dh nih..hehe...

hebat no! =)

Adylia Qarissa said...

Bz bebenor abg tapi masih tak de senarai autoshow kat hari belia putrajaya :-P

Belalang hijau Perisik said...

omak aih... ni dah mcm tahap yb punya bz nih :)

Abhamz said...

assalam, ni busy tahap tinggi ni....tapi tak pe yg penting hang dah ada perancangan.

tirahzairi said...

busynyeee abang kitew sorng nih....

Miss Purple Ungu said...

bz tahap gaban ni hehe ;)

Afzainizam said...

ngalahkan YB banyak sibuk dengan acara ....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta