Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 13, 2012

Auutoshow Hari Belia Peringkat Negeri Perak 12/5/2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Tiada kata2 yg dapat aku ucapkan..syukur Alhamdulillah sekali lagi autoshow aku semalam berakhir dgn jayanya walaupun hujan turun pd waktu petang .Hampir 60 buah kereta telah mengambil bahagian dlm pertandingan semalam..jumlah itu tidak termasuk sokongan car clubs yg hadir memberi sokongan . Selain peserta dari negeri Perak ..terdapat ramai juga kehairan peserta2 luar seperti dr Perlis ,Kelantan , Terengganu , Pahang , KL serta Melaka. Next show..kat RnR Bagan Ajam Butterworth 19/5 ni...show ni juga sempena Hari Belia Peringkat P. Pinang....sibukk lagi ler aku minggu ni...
































14 comments:

Kamsiah said...

En Khairul...hello kitty tu owner dia lelaki ke perempuan hehe

Adylia Qarissa said...

datang putrajaya lak ;p

Ryu on ahsfantasy24.com said...

bila nak buat di kelantan nie,
teringin sangat nak tengok, huhu..

ummiross said...

tentu seronokkan semuanya berjalan lancar dan meriah, tahniah!

LydSunshine said...

Kagum betul dgn org yg pandai jaga kereta ni. Siap kaler pink luar dan dalam.

khairul said...

owner keta tu lelaki ..

khairul said...

Dkna..InsyaAllah abg akan buat kt Putrajaya lak nnati

Hunny Kitty said...

sedeh je tak dapat p UPSI...kene kije lak..huhuuhu

joijoi80 said...

sorry la x dpt jumpa brother lg.. xder rezeki sungguh.. sepanjang hari belia tu l ..asben x sihat... kalau tidak haritu mesti dia bertugas punya...

A Crack Mirror said...

wah..meriah a bang..petang ke pagi hujan tu?

636586tmn said...

Nk buat airbrush dlm keta...

636586tmn said...

Nk buat airbrush dekat door trim

Abhamz said...

assalam, bila la ada kesempatan nak pergi auto show yang hebat2 ni...ada je penghalangnya....InsyaAllah satu hari nanti

Afzainizam said...

uihhhhh sampai keperak nampaknyerrr.... kalau dekat mmg aku dah sampai kesana.... kereta orang perak pon habat-hebat jugak tu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta