Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 20, 2012

Autoshow Sempena Sambutan Hari Belia P.Pinang , Bagan Ajam 19/5

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Terima kaseh buat semua peserta autoshow , audioshow , drifters , semua car clubs yg hadir memeriahkan event kami semlm di RnR Bagan . Sokongan anda semua amat kami hargai .Tahniah buat semua pemenang . Tak lupa juga pd main sponsors EAM Oil & Gas ( Hyrax Oil ) En Prakash , Shaharin , Azizi , CEO V1 Fuel Booster En Zainal , Mr Jason dr Tom's Sticker , KarHifi dan yg paling utama kpd Ketua Pengarah Jabatan Belia Dan Sukan Negeri P.Pinang En Jalil , Timb Pengarah En Wan , Org kuat kbs..En Rozaimi dan En Sahaipun .Jumpa lagi pd masa hadapan .





















20 comments:

Adylia Qarissa said...

auto show kat sini abg tak handle? so abg tak datang la yea..hukhukhuk

Niza Romli said...

banyaknya show...tak henti2. mesti penat kan.

Abhamz said...

assalam, mmg meriah...sambutan semakin hangat

Putera Helmei said...

terbaik.. dpt juga jumpa abm Khairul.. hehe.. tp xsembang pun.. hat viva pintu buka gunting tu, geng kami.. hehehe Viva Owners Club.. VOC...

Kamsiah said...

waktu malam lagi cantik kereta2 tu...

AYuNG said...

event besar-besaran nih..=)
caya la bang!

syiela said...

suka sangat dengan keta yang berlampu tu... haruslah saya sangat teruja kalau ada kat sana

LydSunshine said...

Haa.. kalo malam2 nampak lampu. Mcm dalam movie dah kereta yang bercahaya biru tu saya tgk.

Kancil 8349 said...

di Tawau pun ada buat sambutan macam nie...meriah

Shaiful Zaidi said...

Tak buat autoshow kat Himpunan Jutaan Belia Putrajaya ka?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

respon to | 14#WorDLeSs WeDNesDay | : print tentang pemakanan bayi umo 6 bulan ke atas... anak is dah nak setat makan makanan pejal bulan depan... kena blajaq.. sebab tatau.. hehe

shark said...

tudia keta depa..;p
syok tgk..

anie said...

cantiksemua kereta2 tu..

shah said...

banyak show, tak penat ke..

My Life's Journey said...

makin best aktiviti abang tau ..terasa lama umi tak update citer tentang abang ni tau ...

ratu zuleyqha said...

dah lama xterjah sini..apa khabar tuan blog ?

Kazman / Sue said...

baguskan dengan adanya even ni... menaikkan sektor pelancongan negara...

hyz said...

perghhhh giler power ah........ kagum!!!!!!

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar.... habis atas bumbung penuh getah tayar... hikhikhik...

Afzainizam said...

kat tempat aku pon hari belia punya program sedang rancak diadakan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta