Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 27, 2012

Autoshow Karnival Beruas Bersama RTM Perak 26/5/2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Syukur Alhamdulillah event aku semalam berjalan dgn lancar sekali..walaupun terdapat sedikit penurunan dr jumlah penyertaan peserta akibat pertembungan 2 event yg berjalan serentak semalam ( himpunan Belia di Putrajaya dan Karnival Autocity @ Penang )..namun aku amat berpuas hati ttg perjalanan event semalam .Janji YB puas hati kan .Aku sedkit ralat sebb last minit MB x dpt turun .

Selain autoshow , terdapat persembahan artis2 fofular tanahair seperti L Ramlee , Rohana Jalil dan Zamani Slam serta pelawak terkenal ..Maidin..dan yg paling best ..buat pertama kalinya suara aku dpt didengar LIVE melalui satu slot program di RTM Perak ..DJ yg interview aku tu pon booleh tahan cun nyer ..hehe..

Ni tengah Interview LIVE ni..cun gak minah ni...bini aku yg amik gambaq ni ( kena contral jd baik ler hehe )

Ketaq gak bila kena jd emcee mlm tu..maklumlah yg dtg semua nya VVIP !


Ni la ha ADUN Pengkalan Baharu..YB Dato' Hj Hamdi. ( di tengah tu )


Wife dan Rohana Jalil..




L Ramlee tengah "warming up" suara pd ptg tu ..















21 comments:

Hackers said...

mantaplah bro sekarang..le jadi dato' nanti ni..hehehe

Kamsiah said...

nasib baik habaq Rohana Jalil..kalau tak,tak kenal....:)

Jos Revalution said...

haha..kena jadi baik la pulak..

tirahzairi said...

bertambah pemes la pasni yer

~US~ said...

mak oi siap ade black label ka tuh? isk isk isk..

btw bini bro lagi cun la.. cet gatai noh

ummiross said...

waa makin hebat ni!!

caliph shuriken said...

bini bro tlg amik gambaq kira line clear laa tu, hukk...

O CIKTEDDY said...

awek mane tu bang?huhu

Ryu on ahsfantasy24.com said...

haish !
guane buleh keluar api tu?
hehe mengagumkan ;D

cinnamon.com said...

suka dgn orang yg rajin dan bersemangat..


kirim salam dgn wifenya ye..

Abhamz said...

assalam, kira berjaya la tu...MB tak turun pun tak pe....mgkn sibuk

Abhamz said...

assalam, meriah bangat....

fiqas said...

dasyat lor kete tu , berapi.. teringin la nak tgk show cam gini..

ZWAN SABRI said...

Wah! hebatla bro.. Cayalah! ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah jumpa retis..
Alahai..tak kenal tadi tu rohana jalil.. :)
Dasyat betul boleh kluar api.. ^^

.: iEyLa :. said...

behave bang...hikhik...
amik gmbr seb baek ur wife yg snap kan..hihi

syiela said...

nasib mention Rohana Jalil.. tidak mmg tak kenal la..

cun DJ tu hahahha

Angel Beats aka Mira Classic said...

mane gambo teman dgn dato ney... ehheheheh

chegu abbas said...

otai dah la ni.....bakal jad YB ni ....hihihii

Afzainizam said...

yupppp MC ni kalau tak bebetul maunyer ketar habis lutut ... maklum VVIP ada kat depan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta

zati embong said...

hihi..hai abg..

mak ai,kalau speaker cam2,leh gegar kereta.makin lama makin serius event,siap yg dtg vvip.