Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, May 10, 2012

Autoshow Hari Belia Negeri Perak..berdebar hatiku...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian ..

Beberapa hari aku menghilang dr blogging dan x sempat membalas kunjungan rakan2 semua. Aku sekarang ni sibuk giler sebab tengah buat persiapan untuk Autoshow Hari Belia Peringkat Negeri Perak yg bakal berlangsung di UPSI , Tanjung Malim sabtu ini . Mmg hati aku berdebar sgt2.sbb inilah kali pertama aku organize show paling jauh dr Penang dan ternanti2 adakah sambutan yg bakal aku terima dr peserta disana sama hebat mcm di Penang atau sebaliknya .
Aku ucapkan jutaan terima kaseh pd sahabat aku Saudara Shahnudin , KBS serta Kerjaan Negeri Perak kerana memberi peluang serta kepercayaan pd aku utk menjalankan event ni nanti . Mmg aku dh promo event ni giler2..bahkan klu korang perasan..beberapa hari lepas event ni serta nama aku terpampang di Harian Metro ...InsyaAllah aku akan bertolak ke Tanjung Malim pd esok petang..mohon doa kalian agar event aku ni berjalan dgn lancar seperti selalu ..


Ini trophy utk tempat kedua tau..yg pertma ..7 kaki tingginya !

Nampak tak nama aku tuh ??

23 comments:

anie said...

mak oi besarnya tropy..tempat kedua pn da sama tinggi dengan keta..

ummiross said...

Tahniah,makin maju..

shark said...

piala 7 kaki..makna kata lagi tinggi dari saya ;p

caittt ;p

Shaiful Zaidi said...

tak lama lg autoshow kat K.L la pulak...

Abhamz said...

assalam, fulamak tropi...mmg berbaloi jika menang.....

Koding said...

Semoga autoshow tersebut berjaya dilangsungkan dan mendapat sambutan...

My Life's Journey said...

Mak aiiii ..tingginya piala ..umi sellau pikir ..kenapa piala untuk auto show ni tinggi ye bang? tak pe2 .. waaa banyak soal la umi ni hahaha

apapun ..umi doakan agar rancangan abang berjalan dengan lancar ..amin2

LidiaSuraya said...

Tingginyaaa tropi tuuu... Hahahaha

LidiaSuraya said...

Wahhhh tgiii nya tropi makkkaiii

Miss Purple Ungu said...

gud luck ye khairul
rasa nak bergambar je ngan trofi tu hehe :)

dwaty said...

gud luck ya bang... semoga semuanya berjalan lancar...

cinnamon.com said...

macam tak biasa pulak ye..

tak lama lg sampai la KL pulak..nnti kak pg..bawa anak..

diorg suka sgt kereta canggih2 ni.

anak cita2 dia nak jadi pereka cipta.

kalau tak kapal torobang,kereta torobang.

syiela said...

mak ai tingginya piala camna la org yg mng tu nak usung bwa blk nanti

LydSunshine said...

Keta merah tu ke yg menang tempat ke dua? Tak nampak pun rupanya.

Adylia Qarissa said...

abg ada join tak hari belia kat putrajaya?? kalau tak silap dkna dorang wat skali ngan jom heboh bulan nie ;p

Niza Romli said...

apapun, semoga berjaya bang.

sahromnasrudin said...

aku doakan semua program ini sukses ya

Teenager Housemaid said...

mak aih..nak trophy tu! hehehe

Ckin Kembaq said...

woha!hyperaktif ni..terbaiklah..gud luck naa.. ^_^

beckhrooy said...

siap kuar paper lagi tu, klau trophy tempat pertama agak2 2 kali lebih besar dari tempat kedua

diana said...

7kaki???
boleh buat galah ni..heheh

A Crack Mirror said...

chaiyok2 abg khairul..
insyallah..majlis ni berjalan lancar.. :)

Afzainizam said...

yerr lahhh puas hati kalau dapat trofi tinggi cam ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta