Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, May 14, 2012

Autoshow Gemilang Usahawan Sg Dua Penang 13/5

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Semalam berlangsung satu lagi Autoshow di Dewan Sg Dua Butterworth..selain kereta..pertandingan motor tercantek juga diadakan , dimana adik aku sendiri turut mengambil bahagian. Show ni bukannya aku yg organize ..aku cilok pics ni dr fb sahabat aku..Khairul Nazdmi dari Kelab Smooc / Yosato .
Kalau hampa nk tau scooter adik aku ( pink kaler tu ) telah menang dlm kategory scooter  .























24 comments:

.: iEyLa :. said...

fuiyoooo...pinky!!!! :)

khaifaiz said...

gambar kali ni x clear... ke sebab internet aku x clear

Kazman / Sue said...

fuhh... ramainyer peserta...terserlah kekreatifan orang utara...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. pink!!! suka2... (^___^)

cinnamon.com said...

wah hebatnya.

makan char kueytaw kat sg Dua sedappppnya.

c'axoera ヅ said...

haiyooooooyooo sooo finkyyyy gitu!

caliph shuriken said...

best jgak skali skala tgk scooter ^^

KorN said...

kualiti cmera gmbr atas2 kurang memberangsangkan bro...

PenaGelap said...

haha..!! gambaq keta mira 2 pintu kaler purple bos lama aku pon da gak msuk eaa dlm blog nie.. terbaik laaa.. XD

Cik tikah said...

wah! awesome laaa...

si kiut lavender said...

fulamak..

pin cun melecun tuh...

Koding said...

Motor kaler pink...
Aku ingat owner dia pompuan...

Yas y said...

Banyak betul hadiah yg motor biru tu dapat ehhhh

Abhamz said...

assalam, mmg terbaik....

Shaiful Zaidi said...

la...tak tau ada show kat sg 2...ada dekat2 situ jer..

LydSunshine said...

Tayar skuter pon pink? Ya ampun.. yang kat tayar tu cover je ke atau mmg guna atas jalan raya bang?

Ckin Kembaq said...

terbaik la..dia lelaki..plus pink..mmg layak menang.. ^_^

syiela said...

sungguh comel scuter adik abg tu.. tapi adik abg lelakikan... minat sungguh dia dgn pink

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaa cantiknya .. kalau dapat satu ni memang best2!!!!!


uuuu lama tak singgah di blog abang ... makin best citer

Kancil 8349 said...

terbaik dan mantap...huhuhu...bila mahu buat dekat Sabah nie bro...

sahromnasrudin said...

pink mcm puteri umno hihihh

fiqas said...

pink nye... lawa tu, mmg ptt menang..

Adylia Qarissa said...

Kalu nk jadi pemenang mesti color pink hihihii

Afzainizam said...

uihhhhh pink colour jambunyerrr warna... apa pon tahniah pada dia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta