Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, May 27, 2012

Autoshow Carnival Autocity 27/5

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku baru ja balik dr Autocity tengok autoshow , "time attack" dan yg paling best ..."aweks" show ..hampa jgn marah no :) Tengah dok layan2 buat show off audio..tetiba angin  ribut dtg tiba2 dan menyebabkan sebuah khemah terbang melayang dan menghempap beberapa buat kereta show off kat situ..aku sempat tarik anak aku lari ..seb baik tiada kecederaan menimpa para pengunjung ..kejadian tadi membuatkan aku teringat kembali kejadian yg sama berlaku pd Autoshow Seberang Jaya  pd bulan Mac yg lalu . apa lagi..aku pon panggil lah wife aku balik rumah teros...



Adriana minat sungguh ngan vintage car nie..


Bumper yg "menjilat" jalan....



Ntah apa2 punya fesyen !
















Ni la ha khemah yg terbang menimpa kereta autoshow tadi ..

10 comments:

Shaiful Zaidi said...

nasib baik takdak apa2..

ZWAN SABRI said...

sheram seyh klau khemah main hempap2 plak.. HUHU

Koding said...

Comey Vintage tuh...

NURULHANIF said...

syukur semuanya slmt.. Comel aih myvi biru tu.. Heeh

Adylia Qarissa said...

cantik baju dia abg ;p

syiela said...

tergoda dgn myvi biru tu

Che Rosliza Che mat said...

Kereta vintage memang cantik...kat sini ke? ribut tue...

sharifah syazwani said...

cantik lahh kereta tu :)

Angel Beats aka Mira Classic said...

ruginyer x singgah... sehari selepas event pantai remis kan.... rugi...rugi... amoi lawa tu... ehheheeh

Afzainizam said...

yuppp kereta vantage tu putih punya colour mmg minat aku ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta