Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 6, 2012

Trophy untuk Tesco dan UNIKL Autoshow

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Ni la ha tropy utk peserta2 Tesco / UNIKL autoshow Sabtu dan Ahad ni ..

Ni untuk Tesco Autoshow..

Ni untuk UNIKL Autoshow..

20 comments:

ummiross said...

cantik trophy tu Khairul, ada kelas!

Kancil 8349 said...

wow...tinggi juga hadiahnya...semoga autoshow nie berjalan dengan baik tanpa halangan

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh, kalau tak jpoin autoshow tetibe nak mintak trofi bely tak? huhu ^^

Wajib tau nie okeh! :)

My Life's Journey said...

Cantik :) .. suke umi tengok piala semua ni .. nak sau leh hih ..pangg!!

good luck bang untuk event2 yang akan datang ..chak!

Abhamz said...

assalam, byk dan besar2 pulak tu...untung siapa yg menang..

Cik tikah said...

tinggi tuh. hehehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

nape xdatang dewan 2020... ala...

Fabulous Me said...

swonoknye buat adiah/trophy!

wahida said...

mak aiii...tingginya piala...

Edy Fee said...

terbaik la..byk gle.mcm hari sukan lak

-Incek Fik- said...

trofi tu dah cun.. tapi kalau design dia ada macam ala-ala part enjin lagi cun.

contoh cam trofi bentuk piston ker.. kat hujung atas letak replika sportrim ker.. karburetor kaa.. ye dak?


*eh, banyak demand plak

Shaiful Zaidi said...

banyaknya trofi...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.... nak satu (^___^)

afzalsukasuki said...

bro haritu kat kuantan parade buat event motorshow, ko ada tak?

O CIKTEDDY said...

lawa!huhu

syiela said...

wah banyaknya hadiah... sesekali cuba abang buat design lain dari yang lain sikit conpom lagi bersemangat orang nak join :))

LydSunshine said...

Trofi ni berat ke ringan bang? Rasa mcm nak jadi pemenang je bila tgk trofi2 ni.

Kamsiah said...

mintak satu boss...:)

MaYa MustWany said...

dh lama xpggang trofi.hihi

Afzainizam said...

hamboiiii tinggi menjulang nampaknyerrr..... TROFI DAPAT KLU MENANG YE TAK...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10