Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, April 15, 2012

Show off Program Juara Rakyat Parlimen Permatang Pauh 15/4/2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku baru ja balik dr program tersebut , selain show off audio yg aku bawak , pihak penganjur juga mengadakan pelbagai acara sampingan menarik buat org ramai khususnya penduduk setempat . Ada acara permainana kanak2 , pemeriksaan kesihatan percuma , cabutan bertuah , gotong royang masak nasik kawah , kaunter Tabung Haji dan mcm2 lagi . Lepas sessi " melantak "..lebih kurang 1.15 aku pon berangkat balik ...aaa..lupa lak nak gtau kt hampa...aku dapat buat 2 - 3 projek show lagi hehe..

Awal pagi semua kereta show off berkumpul si Petronas Tanah Liat

Handsome tak aku ??

































17 comments:

syiela said...

siap da mickey lagi... ni kalau anak saya si Aiman tengok ni sure dia suruh abah dia buat pintu cam keta biru tu :)

Abhamz said...

assalam, tahniah di atas penganjuran event yg sungguh meriah dan gempaq!!!

Kazman / Sue said...

wah... bagus la kau dah menambah aktiviti dalam menu autoshow ni... barulah sesuai untuk seisi keluarga....

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh bergambo siap berkaca mata segak bergaya tu bro hahahaa..layan show off audio sambil bergotong royong masak nasi kawah syok lorrr..makan ramai2 sedap tu bro..

Ym.Bundle said...

perghh..meriah..4weel bikin pon ade

Kancil 8349 said...

kancil tu...mantap...pecah telinga kalau dengar lagu nie

Ckin Kembaq said...

senyum sikit..hehe

dwaty said...

Wah siap ada sukaneka.... Namak meriah...

otomen_tiga said...

dgn speaker bapak besor mcm tu...
mau bergegaq satu kampong...huhu

cinnamon.com said...

DAH MINAT ORANG NAK BUAT MCM MANA KAN..TAPI TAK MEMBAZIR KE?

Teenager Housemaid said...

wah, smart tu abang khairul pakai spek..:D

LydSunshine said...

Kencang rezeki abg. Dpt 3 lagi project. Bleh la open table utk followers kan? Heheh.. Bang, yg bertanding dlm setiap event tu, kereta2 yang sama je ke?

Jai Montana said...

pergh..dah macam transformer dah gua tengok broo..heheh ;-) nice entry broo

My Life's Journey said...

Hihi ..abang cakap ..hensem tak aku? uuuuuuiiii umi jawab ye ..hensemmmm :)

Adylia Qarissa said...

kakak dkna tinggal kat permatang pauh :)

kalo dkna balik penang nanti dkna berbesar hati nak jumpa abg :p

c'axoera ヅ said...

haiiishhh tak sampai2 kat KL ni nape...!

Afzainizam said...

penuh bonet kereta ngan specker keter lahhh powerrr tuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe