Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 20, 2012

Rumah aku dh jadi store !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Magazine Karhifi merupakan salah satu company yg sponsor setiap event autoshow aku . Semalam boss dia delivered satu lori punya magazine ke rumah aku ! Sejumlah 4K naskah Karhifi magazine dah berlonggok dlm rumah aku . Magazine ini utk diberikan secara PERCUMA pd setiap peserta autoshow dan org ramai yg menghadari event aku nanti ....so sapa nak ..mai la show aku nanti ..next show kat Giant Kulim 29/4 nie ..






Adriana klu bab posing...mau sangat !

27 comments:

KorN said...

Nak dua boleh? MOdel yg pict last tu di byr ke tu?

Ym.Bundle said...

banyak tu bro..sponsor beso ni..

~ ADANDO ~ said...

nak juga magazine ni..POS boleh..??
nak pi kulim jauh sangatlah...
ha...ha...ha....

ummiross said...

banyaknya,4k!!.
Boleh Adriana main panjat2,hehe..

Abhamz said...

assalam, hebat...biz dah semakin maju...tahniah bro!!!

My Life's Journey said...

wahhhh hebat ...dapat majalah free ..mesti best nanti :)

Kamsiah said...

4k naskah...fuyooo...kalau rumah kecik mcm saya ni..mau penuh sampai ke bumbung...
nk cari parking masa show tu yg seksa tu....

Yas y said...

Tahniah bro...masyukkk...:)

cinnamon.com said...

pos kat kak satu ye..boleh..?

bila nak buat dkt giant batu cave pulak ni.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cumilnye si adriana tu (^___^)

Norlida Ramli said...

hehe..4k mjalah..nyk tu..leh adriana men panjat2 lg..hehe

tahniah bisnes dh smmkin mju :)

AYuNG said...

ehh..bis abg nk bawak nek keta jer ke time otoshow nti? muat?

Edy Fee said...

terbaik la...bgus la dh mkin maju

A Crack Mirror said...

ala.. nak jugak kalu free.. hehehe
amboi2...adriana...bukan main lagi posing..ehhee..semuanya muka dia jer..

khaifaiz said...

meh la pos kat aku satu

Cik tikah said...

wah wah wah!!!

kiwi said...

banyaakkkknya...model pn comel ..hehe ^^

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

tak payah 2..satu pon jadi ler..

Terbelog said...

eh..bg free
x rugi ke?

-Incek Fik- said...

tuuu diaaa... punya menimbun magazine tu. kalau main nyorok-nyorok pon lepas hehee :)

Koding said...

Peminat-peminat majalah ni kena datang setiap show...
agar dpt majalah tersebut free..

TiraPengemis said...

adriana umo bpe?

caliph shuriken said...

steady laa bro ada sponsor ^^

Hackers said...

bagi majalah free kat Hackers ley?

MaYa MustWany said...

fuhh banyaknya..

Adylia Qarissa said...

Boleh pos x? Hahahaaaaa

Afzainizam said...

amboiii sposer habisss... nampaknyerrr karhifi buat stor kat umah ko...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe