Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 27, 2012

Program Mesra Belia , Permatang Pauh 26/4

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Semalam jadual aku mmg padat sekali..dr awai pagi hingga lah ke malam ..selesai program bersama TPM di Juru..pd malamnya pulak aku kena menghadiri Program Mesra Belia anjuran Pej. Belia dan Sukan Daerah SPS  yg juga dihadiri oleh Adun Seberang Jaya YB Ariff Shah di Pusat Komersil Permatang Pauh ( Depan UITM ) Antara XTVT yg dadakan adalah pertandingan sepak raga bulatan dan show off audio dr Club AUC .Tengah2 borak ngan YB dapat lagi satu projek nak buat show ..jeng3x.
.( dasat..program aku harini semua dgn org2 besar ni ..hampa jgn jelesssss).



YB dah letak tangan atas bahu...kira baguih dah la tue .....



















13 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

ok laa nak link ngn yb..pasni leh masuk daun ngan menteri plak...bru dapat projek autoshow gempak2 punya..hehehe

cinnamon.com said...

permatang pauh..selalu sesat bila pg sana.

tu pic family ke?yg tgh mkn2 tu?

My Life's Journey said...

Wahhhh YB tu berpuas hati dengan hasil kerja yang diberikan ..taniah bang :)

.: iEyLa :. said...

smart la yg kete putih tu..
waahh..xlame lg abg la jd YB..hikhik

Abhamz said...

assalam, kawan dgn YB2 je la ni...ada can nak jadi YB pulak...

khairul said...

InsyaAllah masin mulut hampa..aku ji YB nanti..PRU nanti panglah parti Cap Kereta yer !

O CIKTEDDY said...

boleh wat projek ngn yb lak =D

ummiross said...

waa projek dengan YB dah la ni, mesti masyuk!,tahniah.

AYuNG said...

pasnih masyuk la lagi event2 abg..hehe~~ =)

org kuat yb la kata kan...

caliph shuriken said...

klau dh jadi vvip nanti, jgn lupa blog yer, hikk...

khairul said...

InsyaAllah bro..klu aku jd YB...blog x akan aku tinggai hehe

Yas y said...

Letak lampu LED dh mcm wajib lak bg derang ni ye bro....

Afzainizam said...

EEEMMM YB kalau dah percaya kat ko... lain kali ada show besar mesti dia panggil ko lagikkk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy service blower aircond kereta