Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, April 3, 2012

Ni la ha jawapan pintu tu ..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Dah 2 hari aku tinggalkan korang ngan teka teki aritu...dlm ramai2 yg teka cuma Bro Faiz sorang saja yg teka betoi ! Sebenarnya panel pintu tu adalah dari model Isuzu D Max milik Bro Amzar ( bukan keta adik saya Shaiful haha ) . ..kalau hampa nak tau ..Bro Amzar ni menjalankan family business catering di Parit Buntar .Selain mengusahakan lauk pauk kenduri..mereka juga terkenal dgn Char Ko Teow udang lipan yg aku makan masa kat Taiping aritu ....rugi kalau hampa tak rasa..tambah lagi sedap bila aku makan pree aritu hehe.
Bro Amzar juga merupakan salah seorang player autoshow yg kerap kali join event aku . Untuk hari ni hampa tengok luaran kereta dia dulu yer..nanti aku akan buat special entry ttg D Max dia ni ..



Tu la Bro Amzar ( di tengah ) ...


27 comments:

Koding said...

Sapa yg pandai meneka tu???
Aku ke???

Yas y said...

Mak aihh airbrush diaaaa...dasat laa

caliph shuriken said...

lawa jgak design D Max cmni ^^

Afzainizam said...

dasyat tu....isuzu camni pon lawa gak kalau solek ... tak menyangka betul lahhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Kancil 8349 said...

panel pintu rupanya...pandai pakai tapi ndak tahu apa nama benda tu...hehehe...tahniah kepada yang berjaya menjawab

Niza Romli said...

memang tak tahu pun pasal2 keta ni..heheeee

ummiross said...

Hihi ummi langsung tak teka..tak tau. Tahniah pada yang pandai meneka tu...

Ckin Kembaq said...

ni kalu jumpa tgh jalan, wajib tengok..hehe

::FAIZ:: said...

:) alhamdulillah
saya teka btl...

sahromnasrudin said...

faiz teka dgn betul....alhamdulillah..rezeki dia

Kazman / Sue said...

fulamakkk... isuzu pun buat jadi macam ni... hebat bro amzar ni...

My Life's Journey said...

Fuyoooooooooooo ... bang ..umi ingat la kereta biasaa je leh modified ..kereta beso pun dapat gak .. syabas umi ucapkan kepada kawan bang ni :)

anie said...

Char Ko Teow udang lipan tak pernah makan la

Cik tikah said...

wow!

anie said...

Char Ko Teow udang lipan,tak pernah makan la

Terbelog said...

ceh..
aku igt kancil

CekbOlat-bOlat said...

berapi-api XD

O CIKTEDDY said...

mane la cik pndai bab2 kereta mcm ni..huhu

Abhamz said...

assalam, gempak betul truk tu....bergaya dan garang

TiraPengemis said...

bang...bunyi enjin kete cenggini kuat x?

c'axoera ヅ said...

nape dia tak kaler kan dmax tu kaler doreamon....hehe

MaYa MustWany said...

stylo mylo la kete nya..
sempoi je orangnya ..hihi

shark said...

:)
mai sengeh ja ;p

wahida said...

makan free mmg best...aku pun suka...haha...

LydSunshine said...

Eleh, nasib baik saya terlepas pandang soalan abg khairul tu sbb dah lama tak baca blog. Kalo tak, mesti saya yg teka betul. *propa je. Hehehe.

otomen_tiga said...

depan dah nak macam ironhide transformers...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

WAH... tak teka pun witu.. mang tatau apa la tu... hohohoh (^___^)