Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, April 24, 2012

Minggu yg sibuk kali ni...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Buat pertama kalinya aku ada 3 event nk kena handle dlm masa satu minggu...

1) Rabu mlm meeting dgn semua marshall dr PROCC Penang untuk bincang pasal konvoi pd hari Khamis

2) Khamis ni aku kena handle show off cars di Juru Penang sempena Majlis Perjumpaan 1 Malaysia yg akan dihadiri oleh TPM ( Tan Sri Muhyiddin Yassin )



3) Sabtu pulak aku akan jadi jury salah satu pertandingan autoshow di Balik Pulau Pinang.


4)Pada Ahad ( 29/4 ) event aku lak di Giant Kulim ( Autoshow Kulim Landmark Ceentral ) ..dr 3pm sampai ke 10mlm

Berasap aku ......................

18 comments:

Abhamz said...

assalam, orang penting....mestilah sibuk...janji duit masyuk.

caliph shuriken said...

bz giler laa cmni bro.. gud luck ^^

Jos Revalution said...

pehh..bz btul ko bro ye..xpe tabahkan hati je.. :)

shark said...

hishh abg, teringin nak pi aih..ujung minggu ni ada?saya balik kedah ni..

Koding said...

Syabas ..
walau sibuk..
Tapi masih sempat berblog...

Adylia Qarissa said...

Kalo tak ade abg, x jalan la event tu ha ;-)

tirahzairi said...

kim slm kt tan sri...hehhee

Phat said...

orang kuat gitu la gamak nya

LydSunshine said...

Barasap berapi terus bang.

khaifaiz said...

ok... as presiden memang ptt pun sebok

Kamsiah said...

sibuk jugak minggu ni,nak kenduri...
:)

My Life's Journey said...

Hahaha berasap pulak abang ni ...pandai melawak hihi

wahhhhh ada orang besar datang ..ui ui ..umi semakin bangga dengan kejayaan abang bina nie ..umi yakin abang pasti akan jadi org terkenal nanti ..sekarang pun dah terkenal :)

EruzuLiyana said...

gudluck. semoga semuanya berjalan lancar :)

syiela said...

jaga kesihatan bang.. nanti tertangguh plak semua event tu..

alhamdulillah rezeki bertambah2 :)

nanie said...

cayalah abg khairul...

Kazman / Sue said...

poster tu memang gempak untuk menarik penyertaan...

Afzainizam said...

eeemmm sentiasa sebuk nampaknyerrr kamu ni... orang penting katakan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

otomen_tiga said...

semoga event sukses !
kipidup bro !!