Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, April 28, 2012

Kulim Landmark Central Autoshow Round 3 Apr 29th

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Buat kali ke 3 aku akan buat Autoshow di Kulim Landmark Central @ lebih senang dikenali sebagai Autoshow Giant Kulim pad hari Ahad 29 ni . Kalau sesapa yg blom tau..1st round aku buat pada July 30th dan 2nd round pada Jan 29th 2012 Setakat la Alhamdulillah dah hampir 95 % preparation dh siap . Sebelum autoshow ni , esok aku nk bwk family stay kat Cinta Sayang Golf Resort Sg Petani ...relax n enjoy ngan family sebelum "kerja terok" ahad nanti . Ini adalah car sticker dan T Shirt yg akan aku bagi pd setiap peserta yg berdaftar bertanding . So warga Kulim ..jom serbu Ahad nanti .....





19 comments:

Yas y said...

baju tu design dia simple beno bro....

lambdasp!!n said...

boleh gua cuci mata lagi...ehehhe

Cik tikah said...

good job! :)

tirahzairi said...

mai sehelai baju...hehe

KorN said...

kalao aku g aku nak baju ni satu okey... boleh x? *balas... haha

Abhamz said...

assalam, spt biasa design mmg klass....semoga sukses

Adylia Qarissa said...

wah!! sambil menyelam minum air yea abg..pastu sambung cuti 1 Mei :)

Afzainizam said...

Cantik logo GM evan kat baju tu... ahakkkk ... mesti sambutan kali ni lebih meriahhhh.... Tahniah buat kali ketiga kalinyerrr yerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy service blower aircond kereta

Kancil 8349 said...

cantiklah

Niswatus Solikah Samik said...

bang meh baju tu satu kat anis.. hehe smart2! semoga sentiasa sukses k.. =)

AYuNG said...

cntek banner ngan bju tuh...
simpel =)

Miss Purple Ungu said...

nak t shirt selai boleh hehe :)

A Crack Mirror said...

hari ni kan bang?? well, all the best. :)

A Crack Mirror said...

hari ni kan bang?? well, all the best. :)

LidiaSuraya said...

Smart n simple je design baju tu kn..

c'axoera ヅ said...

Bauj tu kalau Ada yg baby T lagi cun!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnyer bawak family... enjoy dan tenang fikiran bersama (^___^)

sahromnasrudin said...

kalau baju tue background dia putih dan tulisan hitam lg cantik kot huhuhhh

wahida said...

simple, tapi aku suka je design simple mcm tu...