Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 13, 2012

Jom p Changkat Jering esok

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku ni dh makin lama makin tertinggal nk update blog..terima kaseh pd kengkawan yg masih sudi drop komen dan sudi ziarah blog aku walaupun aku buat masa sekarang x mampu nk ziarah hampa semua . Aku harap korang semua memahami situasi aku skrg ni . Esok hari Jumaat ...last minit aku diberi tanggungjawab oleh YB Terong ( Datuk Hj Rosli ) untuk buat autoshow di program beliau di Dataran Bunga Raya Changkat Jering pd petang esok .
Bayangkan dlm seminggu aku kena manage 3 event sekali gus ! mau tak berasap aku !! Petang td blk kerja teros p kedai ambik trophy...event esok bakal berlangsung dr jam 6ptg hingga ke tgh malam ..mlm ada pertandingan Battle of the Band lak .Apa pon aku mohon doa rakan2 sekelian agar show aku esok berjalan dgn lancar ...

Tapak pertandinagn esok

Trophies yg dh siap disumbat dlm boot keta aku ...

7 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tedia... banyaknyer (^__^)

ummiross said...

Moga show kali ni juga berjalan dengan jayanya!

LydSunshine said...

Bang yg menang tu dpt trofi je ke? Ada dpt hadiah lain tak mcm wang tunai ke, pakej percutian ke? Erm,, patut le lama tak drop komen kat blog saya. Bz benor rupanya.

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyaknya piala ..cantiknya ..meh umi simpan satu sebagai tanda kenang kenangan hihi ..panggg!!

lama tak jenguk abang khairul :(

Afzainizam said...

ohhh itu trofi hari tu kerrr... dah di bawa bertanding nampaknyerrr...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pasang roof rack carrier atas kereta

anie said...

banyaknya piala..cantik semuanya

Abhamz said...

assalam, rezeki jgn ditolak...