Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, April 1, 2012

Audio blast @ Tesco Stargate Alor Setar

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

12.15am baru aku sampai rumah ..lepas tengok kengkawan layan audio kat Tesco Stargate tadi . Ramai geng2 audio yg hadir..klu x silap aku hampir 40 buah kereta ..selain layan audio..pengunjung boleh la melawat booths jualan yg diadakan disitu sempena Karnival Belia Best ..lagi satu tujuan aku kesana sbb nk tengok site autoshow aku pd sabtu ni , Alhamdulillah semua dh OK...buat warga utara khususnya area Alor Setar ..jom arr p Tesco Stargate sabtu ni 7/4 ...gegaran autoshow / audioshow akan bermula !!

























Pyan Cecupak jadi host tadi ..


Champion tu !..

The BOSS...............


20 comments:

Hackers said...

ni yang cheq suka...teringin nak buat audio kat kereta

LoveBug said...

uish..lmapu2 dia...meriah :)

caliph shuriken said...

event cmni wktu malam bru cantik ^^

anie said...

cantiknya kete die

kiwi said...

ni sound dia mesti dum..dum..dum ni..hehe

Ckin Kembaq said...

gmbar first tu terbaik.....cntik dan awesome! ^_^

Jos Revalution said...

pehh meriahnya... kalo dpt p kan best..

Abhamz said...

assalam, meriah dan bergemerlapan....hebat2

Miss Purple Ungu said...

mmg meriah klu bwk kete ni jenjalan mlm2 hehe :)

Shaiful Zaidi said...

sempoi....

O CIKTEDDY said...

wewit! mngancam.huhu

Botak said...

telinga mesti bernanah lepas pi autoshow ni., hahahaha..

Ym.Bundle said...

meriahh..aku pernah sekali je sampai tesco tu bro..

shark said...

tu dia penuh lampu keta depa..:)

Koding said...

Mak Oii...
Meriah dgn lampu Ungu...

Angel Beats aka Mira Classic said...

kalah bandaraya bercahaya....

Afzainizam said...

makkkk aiiiii.... mmg meriah betoi terang benderang lahhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

Kancil 8349 said...

mantap

c'axoera ヅ said...

dah macam disko bergerak ajer...heheh org nak naik pun pk 3-4x :D

otomen_tiga said...

kalau nengok dari jauh dah macam i-city...huhu
terbaekkk !