Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 27, 2012

Show off sempena kedatangan TPM ke Juru Penang 26/4

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Akhirmya ..berjaya jugak aku MC arini....sorry bos ( klu boss aku baca blog ni...mampoeh ! )..Alhamdulilllah program konvoi autoshow dan show off sempena kedatangan TPM berakhir dgn jayanya . Hampir 30 buah kereta modified berjaya aku kumpul harini..walaupon terpaksa yg ramai kena amik MC mcm aku hihi. Aku ucapkan jutaan terima kaseh pd semua peserta yg sudi support event aku harini..dan tak lupa juga pd semua marshalls PROCC Penang kerana sudi mengawal selia perjalanan konvoi harini dgn amat berjaya sekali .


Aku buat sessi briefing pd semua peserta konvoi





























13 comments:

Cik tikah said...

wah!! hebat tuh org besar dtg. bilalah dpt rasa event mcm ni :)

Fabulous Me said...

comei la hai kete smart tuh. bro smakin manthap skang ni bro! masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kamsiah said...

dapat salam dgn TPM tak hehe...kereta spiderman tu menarik la...

Kancil 8349 said...

good luck bro...kancil berharap dapat buat jelajah gi Sabah nie...ramai yang menanti di sini...

Adylia Qarissa said...

bijak betul abg nie ;p

LydSunshine said...

So mcmn dapat escape? MC betul2 ke? Hahaha.

Terbelog said...

jd org bsr la hang lps ni
jgn lupe aku plk hehe

anie said...

hebat sangat..orang besaupoon ada

shah said...

sy kagum dengan abg

Abhamz said...

assalam, mmg meriah...tabik2

AYuNG said...

aiyok....kasi tau bos abg..eheh

Afzainizam said...

oohhhh bila ko bagi briefing semua orang faham tuuuu... tu yang program berjalan lancar tuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy service blower aircond kereta

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah sini abang.. lama is pun xdan nak mai jenguk (^___^)