Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, April 20, 2012

Aku dan Myvi...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Ada sahabat dr Geng Myvi posted pic ni dlm wall depa ..berkenan lak aku tgk...bukan sebab aku berdiri dlm pic tu..tp aku berkenan dgn lighting yg "suam2 kuku" tu ...pic ni ketika aku tgh judge masa Changkat Jering show 13/4 yg lalu.


26 comments:

meisnani said...

nice.. tp sy ta minat myvi..

Shaiful Zaidi said...

hebat la bro...gaya seorang pakar sedang judge

Kazman / Sue said...

tu dia.... sampai macam tu sekali yeee.... itu mungkin sebagai tanda sokongan kepada setiap aktiviti yang hang anjurkan....

AYuNG said...

cantek gmba, cntek baju.... =)

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh myvi yang comeiiii..saya suka saya suka saya suka!!!

KorN said...

Elele btul ke bukan sebab ekau ade dalam pict ni? ahahahhaa

Teenager Housemaid said...

hehehe..
lawa pic ni..
and kereta tu memang awesome giler la abang khairul..:D

Apiey said...

Kaler yang menyerlah bro..kene bagi markah lebey..hehe.

Apiey said...

Lawa tu bro..

TiraPengemis said...

fuy0oo..abam...tirah ske kete tue...color nice sgt2~~~teruja jap! hehe..

caliph shuriken said...

lawa myvi ni.. rupa depan mcm autobot, hikk...

Ckin Kembaq said...

memang smart..kaler tu terserlah.. ^_^

My Life's Journey said...

Memang cantik bang .. lampu tu cantik ..warna umi suke hihi ..

cinnamon.com said...

Thumb up!

si kiut lavender said...

whoah..

awesome seyh

ummiross said...

betul lah, cantik lighting suam2 kuku tu..

LydSunshine said...

Cantiknya lighting tu. Cemana nak buat?

O CIKTEDDY said...

smart gmbr!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

pepel pink.. cumillll (^___^)

otomen_tiga said...

santek betul kaler pink²pepel tu...
brapa hinggit agaknya buat tu...

MaYa MustWany said...

fuhh smart

Kancil 8349 said...

kalau biru lagi cantik....hehehehe

Abhamz said...

assalam, malam raya letak depan rumah tentu meriah....

Adylia Qarissa said...

Kalo dkna wat kete dkna macam nie ok x? Segan lak nak bwk tgh2 jalan nanti orang asyik pandang je hehehehe

Afzainizam said...

uihhhh dah lain benor rupa myvi ni yerrr... cun gilerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

.: iEyLa :. said...

nak kasi tukar myvi sy jadi camni la bang...hehe