Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Saturday, April 14, 2012

Program mesra rakyat

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Esok sekali lagi aku akan busy sepanjang hari sebab aku diamanahkan oleh pihak penganjur utk membawa kereta2 "audio" ke satu majlis kemasyarakatan di Penanti Bukit Mertajam. Kedatangan kereta2 audio ini diharap dapat dapat menarik minat orang ramai untuk sama2 memeriahkan acara tersebut .Setiap kereta2 yg dijemput akan menerima sebuah trophy seperti dibawah ( aku yg tempah trophy ni taw )



16 comments:

Terbang Bersamaku said...

cantikanya trophy tue...
kalau apsang audio kat kereta viva dalam berapa eh kos dia..?mahal tak..?

Cik tikah said...

semoga semuanya berjalan lancar yer abg :)

Niza Romli said...

semoga suksess bang. :D

Harun Ar said...

Assalamu Alaikum...., Apa kabar Sahabat... Semoga sihat...

MawardiYunus said...

cantik trophy.. hehhe

Koding said...

Semoga rakyat dapat manfaat daripada program ini..

Abhamz said...

assalam, berbaloi sertai program tersebut....tropi pun cantik dan gempaq

Adylia Qarissa said...

tu no plate kete sape :p

ieda said...

bagus program nie ..
hurmm dah dpt trofi punnn ;)

ummiross said...

memang kelas trofi tu!

AYuNG said...

besaq jugak trophy tuh!

MaYa MustWany said...

fuhh hebat

Kazman / Sue said...

hadiah pun tak ngalah tu...

Cik Diana said...

tanah liat. dekat jee ngan umah. hehe. tp tak penah taw pOwn menda2 gini.. :p

obat penyakit stroke said...

ok sip ..


salam kenal ..

Afzainizam said...

uihhhh trofi tu bak sini satu... kalau dekat mau aku masuk autoshow ni

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe