Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, April 25, 2012

20 jahanam...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Tajuk aku ni x dak kena mengena dgn filem arwah Tan Sri P Ramlee tu ..20 jahanam yg aku punya ni semua  nya baik2 belako..sebenaqnya ..20 buah kereta ni aku yang pilih untuk menyertai show off di Juru Penang pd esok hari sempena Majlis Perjumpaan 1 Malaysia yg akan dihadiri oleh TPM ( Tan Sri Muhyiddin Yassin ) . Jabatan Perdana Menteri dan Jab Belia Dan Sukan PP mohon kerjasama dr aku menampilkan kereta2 yg "ganaz" buat tatapan TPM nanti .
Jenuh lah aku kontek sorang demi sorang sbb event tu nanti jatuh pd hari Khamis ! time semua kerja tu termasuklah aku .Tapi Alhamdulillah , semua owner kereta dpt memberi kerjasama yg positif dan sudi hadir memeriahkan acara tu nanti . Setiap peserta akan diberi trophy sebagai cenderahati . Dan yg paling best..aku akan buat konvoi kereta2 autoshow ni di sekitar Seberang Jaya , Perai dan Butterworth pd esok  hari sambil diiringi oleh marshall kelab kereta dr PROCC Penang .

Konvoi ..konvoi jugak..macam mana aku nk bagi tau kat boss yg aku x leh p kerja esok ni ??? Hampa ada idea ?? Aku dok nampak macam nk MC jer ni hehe...


Keta Bro Firdaus

Kelvin from Myvi team



Keta Dato Zack...

Jason ....

Wahida Spiderwoman..

Keta Pak Non...

Yanto ...

Geng Perlis...



Boss Team Force..Nixon..


Arai dr Perlis


SAM boss Trinity ...

Bro Manggo..

Owner Char Ko Teow udang lipan...Bro Amzar..

Smart Car ..


36 comments:

Shaiful Zaidi said...

ajak ja bos join skali konvoi tu..abis citer...hehehe

Jos Revalution said...

ambl mc je bro..hahaha...

Afzainizam said...

eeemmmm kalau terpaksa ambik MC... cuma nak bagi tau boss tu agak payah..

ambik aja cuti emergency... balik kerja isi borang cuti rehat habis citer

20 biji sekali konvoi banyak tuuuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

Koding said...

Koleksi gambar kereta2 modified yg hebat...

Abhamz said...

assalam, mc je le bro....tp klu dapat slow talk dgn boss yg TPM nak turun tak kan tak boleh kut...kasi cuti spesial punya.

caliph shuriken said...

grand laa event ni ^^

ZaroL said...

Bro..semua smart2 bro. Terbaiklah kereta2 semua ni. memang show lah.

akhiyy said...

perhh..cun2 sume kete..bro ajak je bos bro join skali..hehhe

beckhrooy said...

TPM sekali hadir, mesti besar event ni kan.
Entah2 bos bro tgh baca blog ni haha2

ZWAN SABRI said...

Sempoila suma keta tuu.. why not ajak boss tu mai skali event tu.. boleh dia jumpa ngan TPM... HAHA

Terbelog said...

tpm nk mai...mc je bro
kete last tu
semat
kocik jo hehe

Kancil 8349 said...

hebat dan cantik....sesiapa pun terpengun melihatnya

Kancil 8349 said...

jom singgah baca

http://kancil8349.blogspot.com/2012/04/jawapan-wordless-wednesday-35.html

Norgadis Labuan said...

20 jahanam...
Tajuk pun Ganaz hehehe

.: iEyLa :. said...

cantiknye yg spiderwomen tu bang..weee

LydSunshine said...

Amik cuti la bang? Tak sempat ke? Kalo tak sempat, mc je la. Tapi bos abg tak baca ke blog ni? Hehehe. Kang kantoi la. Keta smart yg last skali tu comel gile.

Niza Romli said...

mmg mpk MC ja nih. hehe

My Life's Journey said...

aik ..smart car de gak? hihi ..uuu cian abang ... ada 2 kerja dlm masa yang sama ..penat tuu

nanie said...

wow!!!! terujanya tgk keta2 tu... :)

wahida said...

wow...hebat semua keta2 ni...
terpegun....

Amy Syaquena said...

comel kereta yang terakhir tue..

dwaty said...

ajak bos join sekali.... hehehe

AYuNG said...

hehe...mc la jwb nya... =)
nk join jugak!

anie said...

cantik dan hebat semuanya

shah said...

ye la da terdesak ajak la bos sekali

c'axoera ヅ said...

asal ada ppuan mesti nonggeng²! perlu ke gitu eyh hahahah

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek..... ruginyer x dpt nk join...huhuhuhuh

tirahzairi said...

smart car sgt comey...

#kim slm kt adriana yg cun tue..hehhee#

eyqa amin said...

wawawaaaaaaaaaaaaaaaa..meriah sunggo naa~~~~~~

Yas y said...

Gen2 yg paling atas sekali tu aku minat....

MaYa MustWany said...

semua gempak2

O CIKTEDDY said...

MC jela bang..ekeke

Koding said...

jamu mata tengok kereta modified secara online...

anie said...

ajak bos sekali..lau da tak dapat dielakkan mc

Adylia Qarissa said...

rasanya semalam ada masuk tv ..kalau tak silap dkna la

cik kiwi's said...

wahhhhhhhhhhhh!!!. nanti bila kiwi da keje . ade duit sendiri. kiwi pun nak modified keta jadi cmni lahhhh