Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, April 9, 2012

2 events dlm 1 mingguu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2..

Sabtu dan Ahad lepas aku mmg busy sgt2..blog pon dh terlepas pandang ...harini aku ambik cuti sbb byk kerja nk kena settle...penat x habis lagi..tetiba smlm YB Terong ( Datuk Hj Rosli ) called ...hang mai buat event kat Changkat Jering Jumaat ni ! Nak tolak x boleh..terpaksa lah buat juga . Posting ni aku paparkan kemeriahan 2 autoshow aku yg telah berlangsung di Tesco Stargate Alor Setar ( 7/4 ) dan UNIKL Autoshow ( 8/4 ) .Alhamdulillah both shows berakhir dgn jayanya ..

 AUTOSHOW TESCO STARGATE








Klik sini klu nk tgk byk pics kt Tesco album 1 


AUTOSHOW UNIKL


1st time dapat rasa naik keta drift...senyum sblm naik

kecut perot ! rasa mcm nak terpelanting keluaq tingkap !











Dgn boss V1 Fuel Booster..En Zainal ..main sponsor aku 

Klik sini for more pics album 1 , album 2

21 comments:

ummiross said...

sibuk yang masyuk! takpe khairul..hehe.

Edy Fee said...

ptot la busy bebeno

LydSunshine said...

Keta drift tu buruk je kan? Tapi hebat la bleh drift. Cemana abg manage event yang kena buat tiba2 mcm yg YB Terong tu minta? Senang ke nak ajak ramai2 org join moto show tu?

Kazman / Sue said...

memang sibuk ni... tiap hari aku tengok kat Fb hang pun banyak nooo aktiviti.... meriah sakan...

Abhamz said...

assalam, akt yg semakin diminati dan gempaq bangat....tahniah!

cinnamon.com said...

buzy selalu ye..tak apa2 teruskan..

rezeki Allah bagi melimpah ruah.

Alhamdulillah.

syiela said...

sibuk beno sekarang ye bang.... pau naik juling bijik mata tengok kereta cantik2 ni

saffiya_aleesya @ echa said...

huhu pegang kuat2 kang ada yang terpelanting kuar tingkap hahaha!!

M@W@R Q@SeH said...

hehe cmne le rupenya muka tuan blog ni masa tgh kecut perot tu...hehee

Niza Romli said...

Masyukkkk...bila nak buat kenduri..hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

uiiish... mantop (^___^)

diana said...

akak pi tesco.tapi hari jumaat malam..heheh..

Mila Ahmad said...

myvi tu smart la...

KorN said...

itam puteh tu kete ape?

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar....
penat giler.... hehehehhe
kedua2 tempat 1st time smpai... mantop...

TiraPengemis said...

wahhh...bnyk show....byk program...best la...

MaYa MustWany said...

meriah gak kan.

beckhrooy said...

kereta drift mmg takde yang kacak eh

anie said...

sikbu bebenor sekarang ye..

Teenager Housemaid said...

gempak gile kereta warna putih tu..:D

Afzainizam said...

uuuuiihhh mak aiiii ramai orang makin laris ko yer bro.... habis satu dapat satu projek lagi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10