Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Monday, April 9, 2012

2 events dlm 1 mingguu

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2..

Sabtu dan Ahad lepas aku mmg busy sgt2..blog pon dh terlepas pandang ...harini aku ambik cuti sbb byk kerja nk kena settle...penat x habis lagi..tetiba smlm YB Terong ( Datuk Hj Rosli ) called ...hang mai buat event kat Changkat Jering Jumaat ni ! Nak tolak x boleh..terpaksa lah buat juga . Posting ni aku paparkan kemeriahan 2 autoshow aku yg telah berlangsung di Tesco Stargate Alor Setar ( 7/4 ) dan UNIKL Autoshow ( 8/4 ) .Alhamdulillah both shows berakhir dgn jayanya ..

 AUTOSHOW TESCO STARGATE








Klik sini klu nk tgk byk pics kt Tesco album 1 


AUTOSHOW UNIKL


1st time dapat rasa naik keta drift...senyum sblm naik

kecut perot ! rasa mcm nak terpelanting keluaq tingkap !











Dgn boss V1 Fuel Booster..En Zainal ..main sponsor aku 

Klik sini for more pics album 1 , album 2

21 comments:

ummiross said...

sibuk yang masyuk! takpe khairul..hehe.

Edy Fee said...

ptot la busy bebeno

LydSunshine said...

Keta drift tu buruk je kan? Tapi hebat la bleh drift. Cemana abg manage event yang kena buat tiba2 mcm yg YB Terong tu minta? Senang ke nak ajak ramai2 org join moto show tu?

Kazman / Sue said...

memang sibuk ni... tiap hari aku tengok kat Fb hang pun banyak nooo aktiviti.... meriah sakan...

Abhamz said...

assalam, akt yg semakin diminati dan gempaq bangat....tahniah!

cinnamon.com said...

buzy selalu ye..tak apa2 teruskan..

rezeki Allah bagi melimpah ruah.

Alhamdulillah.

syiela said...

sibuk beno sekarang ye bang.... pau naik juling bijik mata tengok kereta cantik2 ni

saffiya_aleesya @ echa said...

huhu pegang kuat2 kang ada yang terpelanting kuar tingkap hahaha!!

M@W@R Q@SeH said...

hehe cmne le rupenya muka tuan blog ni masa tgh kecut perot tu...hehee

Niza Romli said...

Masyukkkk...bila nak buat kenduri..hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

uiiish... mantop (^___^)

diana said...

akak pi tesco.tapi hari jumaat malam..heheh..

Mila Ahmad said...

myvi tu smart la...

KorN said...

itam puteh tu kete ape?

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar....
penat giler.... hehehehhe
kedua2 tempat 1st time smpai... mantop...

TiraPengemis said...

wahhh...bnyk show....byk program...best la...

MaYa MustWany said...

meriah gak kan.

beckhrooy said...

kereta drift mmg takde yang kacak eh

anie said...

sikbu bebenor sekarang ye..

Teenager Housemaid said...

gempak gile kereta warna putih tu..:D

Afzainizam said...

uuuuiihhh mak aiiii ramai orang makin laris ko yer bro.... habis satu dapat satu projek lagi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
nissan ad resort y10