Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, March 5, 2012

YB melawat kawasan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Seperti mana yg hampa semua maklum..aku la ni dh jadi semakin busy ngan show...yg terbaru aku akan buat autoshow di Seberang Jaya sempena Ekspo Belia pada 17/3 nanti ( tapak ekspo seberang jaya dekat tesco tu )..ptg tadi lepas balik kerja aku kena p sana sbb nk jumpak org yg nak sewa booth kat situ ( urus booth pon aku taw ! ).
Tahun ni dh masuk tahun ketiga aku buat show kat sini , penganjur Tunas Indah Niaga mmg selalu invite aku utk buat show kat situ . Ekspo ini bakal berlangsung dr 9/3 hingga ke 18/3 .






14 comments:

tunz said...

wah..ingatkan YB mana nih...huhu

AriF FaZDiLaH said...

datang folo dari blog eeiyss (http://sanisahsabu.blogspot.com)

Terbang Bersamaku said...

wah makain busy ye..autoshow sana sini..btw, semoga sukses sekalu ye..=)

Botak said...

kereta persona dah rasmikan tapak ekspo.. hahaha..

Kamsiah said...

kalau siang2 mmg panas giler kat sini...

Kancil 8349 said...

wah....busy betul bro kita nie...bagus dicalonkan jadi YB..kan kecoh sal nak pilihanraya nie...hehehe...apapun...inilah cara terbaik untuk memastikan acara berjalan dengan baik....good luck bro...

Adylia Qarissa said...

bz macam mana pon abag sempat aje update entry kan heheee

ummiross said...

hehe..busy nys YB khairul sekarang..

LydSunshine said...

Lama jugak expo ni ye.

EruzuLiyana said...

kami pon busy jugak. *tetiba. haha

syiela said...

busy sungguh sekarang ni..moga terus success no

Angel Beats aka Mira Classic said...

YB turun padang... mcm lagu ND Lala la pulak... ehhehehe

Afzainizam said...

WOOOO KALAU YB DAH TURUN PADANG TENGOK APA YANG PATUT... MESTI EKSPO BELIA TERSEBUT MANTAP KALAU JADI....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy hilangkan calar dashboard kereta

Shaiful Zaidi said...

senang pi..tepi highway ja tu..