Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, March 11, 2012

Tempah trophy

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Belum lagi mula autoshow kat seberang jaya 17/3 dan 25/3 ni...aku kena start prepare dah untuk autoshow kereta / motorsikal @ Taman Kaya Taiping 25/3 nanti . So smlm , aku p salah satu kedai tropy kat Kulim utk booking . Pening dan sibuk skit aku la ni...


Tgh discuss ngan wife ...merangkap PA aku :)

20 comments:

AYuNG said...

erm...betambah2 bz abg kan...=)

ummiross said...

Waa PA yang sentiasa disisi, best2!

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhh tak lama lagi kan makin kurus la abng khairul kite .. huhu mesti sanggat2 enat uruskan event kan bang ..ni abang punya event bukan 1 ..tapi banyak ..kalau umi dah lama peng hihi ..


chayok2!! abangkhairul pasti berjayaa ..chayokkkkkkkkkkkkkkk chayokkkkkkk ..amin :)

Shaiful Zaidi said...

PA seumur hidup..

Teenager Housemaid said...

wah..bagusnya wife abg jadi pa..:D

tunz said...

wah..tahniah sbb busy..maksudnya rezeki kan.....apa2 syabas sbb PA memang setia di sisi......

ku-cit said...

besarnya trofi2 tu...

dwaty said...

Sori bang tak dpt p... Cheq jauh naaa.. Thanx ciz selalu pelawa saya dlm fb... Semoga yg d rancng bjln lancar d samping PA... Hehe

Afiq Yassin said...

brp banyak trophy diorder?

cinnamon.com said...

saya nak trofi yg paling tinggi..tentu juara kan..hebat,semoga sukses.

hyz said...

tempah trophy y tinggi sikit.. hehe

L said...

mak i,, huhu, tmn kaya tu buat kat pdg ker? huhu, dahlme tak blek tmn kaya..

caliph shuriken said...

gambatte ne ^^

midonz said...

wow.. sangat2 bz nampaknya...

LydSunshine said...

Sape yg amik gambar itu bang?

Picoz Shupalula. said...

romantik ah :)

Miss Purple Ungu said...

bz ngalahkan ahli parlimen abg khairul ni hehe ;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah join ke KBM tu? join tau... hohoh

MaYa MustWany said...

dua2 bergabung tenaga,..fuhh

Afzainizam said...

wah-wahhhh mmg sibuk betu kamu ngan wife kamu yerrrr.... haiii anak kamu pun ikut sekali

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pemasangan sticker bomb kereta